У Рожищенській школі №2 випускний відсвяткували четвертокласники

26 Травня 2017, 06:42
5909

У середу, 23 травня, 4-А клас Рожищенської ЗОШ №2 відсвяткував свій перший випускний у школі.

Час летить невблаганно і змінює усе, що нас оточує. Усе має початок і кінець. Ось так і наші четвертокласники попрощалися зі своєю першою вчителькою, з початковою школою.

Свято випуску було напрочуд красиве, щемливе, зворушливе… Діти згадували свої перші кроки у школі, великі і маленькі досягнення.  Завдяки музкерівнику Лілії Семенюк чудово співали  та кружляли у танку, який старанно вчили під керівництвом хореографа Олени Грицюк.

У школі все починається з них, вчителів - вірних, світлих носіїв мудрості і знань. Легшим стає життєвий підйом, якщо поруч, кристально-чистим світлом, гріє наставник від Бога. З кожним кроком приходить розуміння того, що чим вище піднімаєшся, тим теплішим стає цей надзвичайний вогник, що гріє душу. Вогник доброти люблячого і розуміючого, часом суворого і принципового вчителя.

Скільки б не минуло років з того часу, як пролунає останній дзвінок, але спогади про першу вчительку назавжди залишаться в душі.

Здається лише недавно, наші маленькі першачки крокували на зустріч своїй першій вчительці – Ніні Богуцькій, а вже прийшов час прощатися та переходити на іншу стежину, яка веде в доросле життя.

«Педагог від Бога» - це точно сказано про Ніну Богуцьку.  Бо тільки так можна охарактеризувати цю  вчительку.  Людину, яка уособлює в собі всі чесноти: справедливість, доброту, бажання та вміння  сіяти зерно мудрості та знань.

Ніна Кузьмівна у наших  серцях залишиться, як перша вчителька, що була «радницею», «світовою зорею», «другою мамою» не тільки для дітей, а й батьків. Адже за порадою та підтримкою ми завжди йшли до неї.

Спасибі вам, Ніно Кузьмівно, наставнику дитячих, чистих і наївних душ за невичерпну працьовитість і безмежне терпіння, за світлу віру в можливості кожного учня, за велику мудрість і готовність допомогти. Дякуємо за тепло Вашого доброго серця, за вселенське розуміння, спасибі за великий труд педагога. Нехай Господь поверне Вам сторицею все те добро посіяне між нашими дітьми!

З повагою та вдячністю - батьки учнів 4-А класу Рожищенської ЗОШ №2.

















1






 

 

Коментарі
27 Травня 2017, 00:50
Супер!!!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024