«Обдарованість 2017 року» відсвяткували в Рожищенському НВК №4

23 Травня 2017, 12:18
6298

У Рожищенському НВК №4 відбулося свято для обдарованих учнів.

«Людина народжується не для того, щоб безвісти зникнути нікому невідомою порошиною, людина народжується для того, щоб залишити по собі слід вічний, людина залишає себе перш за все у людині. У цьому наше безсліддя. У цьому – вище щастя і сенс життя. Якщо ти хочеш залишитися у серці людському, виховай своїх дітей», - писав Василь Сухомлинський.

Тому, напевне, професія вчителя є справою благородною і вічною. Не одне покоління учнів проходить через серце кожного вчителя. Усі вчителі Рожищенського  НВК №4  намагаються розвинути й удосконалити здібності кожного учня. Вони вважають, що ні до чого не здатних дітей немає.

Кожна дитина розумна і талановита по-своєму. Тому під девізом «Кожна дитина талановита» проходить у Рожищенському НВК №4 традиційний щорічний конкурс-свято «Обдарованість року».



І цей рік не став виключенням. Теплого травневого дня привітна актова зала НВК зібрала учнів, батьків, вчителів для відзначення найталановитіших учнів навчально-виховного комплексу №4. Розпочав свято, як і годиться, господар великої шкільної родини, директор НВК Юрій Яблонський.

Після його привітальних слів яскравим зорепадом посипались нагороди претендентам на перемогу у різних номінаціях.

27 учнів НВК та 9 педагогів увійшли до шести представлених на конкурсі номінацій.


Це номінації: «Інтелект року», у якій нагороджували призерів обласного етапу олімпіад та конкурсів МАН; «Талант року», де відзначали учнів, що мають досягнення у конкурсах художньо-естетичного напряму; «Творець року», до якої потрапили учні – переможці мовно-літературних конкурсів; «Спортсмен року», в якій вшановували юних спортсменів; «Лідер року», куди входили лідери учнівського самоврядування; «Вчитель року», в якій дякували вчителям-наставникам, що підготували у цьому навчальному році призерів обласних олімпіад та конкурсів.



Директор НВК та його заступники  Людмила Зелінська, Олена Тананайко, Валентина Степанюк вручали грамоти претендентам на перемогу у названих номінаціях, розрізали конверти та називали переможців.

Звання «Ерудит року» та «Інтелект року» отримали учениці 10 класу Омельчук Катерина та Бродосюк Богдана; «Талантом року» стала учениця 9 класу Демчук Вікторія; титул «Відкриття року» було присвоєно учню 10 класу Гнатченку Максиму; звання «Творець року» отримала випускниця Ірина Ткачук; учня 11 класу Хомича Олександра було удостоєно звання «Наполегливість року»;  титул «Лідер року» отримав цьогорічний випускник, президент школи  Сергій Мар’яшин, учень 10 класу Жук Юрій став «Спортсменом року». А звання найкращого наставника отримує вчитель інформатики О.Г.Тананайко, заступник директора з навчально-виховної роботи.



Окремі слова подяки лунали вчителям та батькам обдарованих учнів, найпершим покровителям у царині знань, а також тим батькам, які підтримують юні обдарування і допомогли у проведенні свята: Ходзінській Тетяні Василівні, Потрапелюку Юрію Віталійовичу, Кучірку Олександру Васильовичу.

Всі номінації були переплетені номерами художньої самодіяльності, підготовленими силами учнів школи та педагогів Олени Вальчишин, Наталії Янчинської, Раїси Наконечної. А яскраві посмішки зі сцени дарували ведучі свята Вікторія Демчук та Сергій Мельник.



По завершенні нагороджень у представлених номінаціях організатор свята, заступник директора з навчально-виховної роботи Людмила Зелінська провела голосування серед усіх 27 номінованих учнів на визначення переможця свята.

Ним стала учениця школи, яка не раз зачаровувала всіх своїм співом, учениця 9 класу Демчук Вікторія. Вона й отримала звання «Обдарованість 2017 року», а також символ свята – сову і найщиріші привітання присутніх. До речі, Вікторія здобула звання «Обдарованість року» уже вдруге.

Свято пройшло в теплій приємній атмосфері. Хотілося б побажати учасникам свята та його переможцям здоров’я і успіхів у всіх починаннях. Багатою буде наша земля, якщо ростуть на ній такі мудрі і добрі діти. Зростайте на втіху своїм батькам і нашій Україні!







 

Людмила Зелінська

Коментарі
23 Травня 2017, 19:25
хвальби повні торби!!!!!!!!!! Мамо нас хвалять!!!!!!!!!!!!!
23 Травня 2017, 19:59
У вас таке гарне ім'я, порадійте за успіхи дітей навіщо заздрити. Якщо інші школи досягли результатів то нехай розкажуть.
23 Травня 2017, 20:49
підтримую 100 %!!! Заздрість - це погана риса ....Молодці дітки і їх наставники !!! Так тримати !!!
24 Травня 2017, 02:10
Мова йде про дітей,,,.До чого тут хвальба...Не соромно?А мене розпирає від гордості,що є у нас талановиті дітки...Радіти треба))))МО ЛОД ЦІ))))А заздрять завжди кращим-це факт
26 Травня 2017, 04:03
Хаха) одні і ті ж фамілії нвк4 <br/>Більш обдарованих дітей немає
26 Травня 2017, 21:27
Молодчинка! Розумничка! Пишаюсь тобою!!!
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024