У Рожищенській школі №2 відбувся творчий звіт

20 Травня 2017, 09:50
4174

Черговий звітний концерт «Дитинства веселковий світ» відбувся в приміщенні Рожищенської ЗОШ №2.

Традиційно, урочистою промовою його відкрила директор закладу Ольга Пироганич, яка відзначила хороший професійний рівень колективу школи та високі досягнення учнів школи під час районних та обласних олімпіад.

Ольга Михайлівна висловила слова подяки за працю усьому колективу, учням та батькам, які сприяють успішній роботі школи.

Звітний концерт – свято мистецтва, головна подія навчального року, шлях до якого лежить через велику працю, наполегливість. Тому участь в ньому беруть найпрацьовитіші вихованці школи. Які на чолі з талановитим музкерівником Лілією Семенюк протягом року без упину відточували свою майстерність співати, аби було що показати найвибагливішому глядачеві - батькам та гостям школи. І їм це вдалося! 

Розмаїття жанрів та репертуару, фантазія керівника і натхнення виконавців, хвилювання за лаштунками і зібраність на імпровізованій «сцені» – це характерні риси цьогорічного творчого звіту, який безумовно пройшов на «ура».

Словом, пісень у цей день було багато, одна від одної кращі, і колективи представили їх на високому рівні.

Не «пасли задніх» і хореографічні постановки, які на цьому звітному концерті були справжніми родзинками, завдяки керівнику Олені Грицюк.

Впродовж концерту в залі панувала атмосфера уваги та доброзичливості. Глядачі не скупилися на оплески, шквально обдаровували ними кожен виступ шкільних зірок.

Саме такі концерти відіграють велику роль у вихованні дітей, прищеплюють любов до мистецтва музики, любов до прекрасного.

Добре, що в школі приділяється велика увага відродженню та збереженню народних традицій, звичаїв та обрядів, розвитку духовності, естетичному вихованню учнів засобами мистецтва.

А як це було, дивіться у нашому фоторепортажі.

2



1



1

1











2





1



1



3

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024