Сокіл: відбувся вечір-вогник «Спасибі Вам, золоторукі жіночки»

19 Травня 2017, 09:00
2417

Вечір-вогник «Спасибі Вам, золоторукі жіночки» присвячений дню Матері було проведено працівниками культури та місцевими бібліотекарями в будинку культури села Сокіл для членів любительського об’єднання «Рукодільниця».

Будь-яка рукодільниця – людина творча, часто заглиблена в себе в пошуках натхнення, але і їй час від часу необхідно спілкуватися з однодумцями.


Зустріч відбувалася у розкутій неформальній атмосфері, за чаюванням та приємним спілкуванням. І що це були за жінки: і вишивають, і в’яжуть, і шиють, плетуть гачком, виготовляють прикраси з бісеру, одним словом – найкращі таланти нашої землі, а ще всі вони носять високе звання - Мама.

Мама, мамочка, матуся… Скільки ніжності, тепла і любові у цьому слові, що називає людину, яка для всіх найближча, найдорожча, найрідніша.

Мама – основа всіх основ. Вона народжує і виховує дитину, плекає, оберігає від біди і горя. Мама турбується увесь вік за дитину, проймається її болем на відстані.


В ході зустрічі учасниками даного заходу виконувались пісні та вірші про матерів. І хоча більшість членів любительського об’єднання «Рукодільниця» жінки поважного віку, вони спогадами полинули у своє нелегке післявоєнне дитинство, згадали свою маму…, адже Мама — це горнятко теплого молока, це запашний шматок пшеничного хліба, це і розповідь про предків, це і мамина наука: «Будь добрим до людей, і люди будуть добрі до тебе»…

Галина Ковальчук



 

 

Коментарі
19 Травня 2017, 13:04
хай відданість справі примножує добрі діла культпрацівників. Всім - міцного здоров'я, Божого благословення і многая літ.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром