У Рожищенській бібліотеці для дітей відбулася зустріч з письменником-земляком

16 Травня 2017, 16:00
3431

У Міжнародний день сім’ї в Рожищенській книгозбірні для дітей відбулася зустріч з Павлом Ризванюком.

На презентацію творчого доробку письменника, автора п’яти поетичних збірок, зібралась його численна родина: мама, дружина, сестра з дочкою та племінниками. Йдеться на сторінці книгозбірні.

Окрім того, на зустріч завітали вихованці третіх класів загальноосвітньої школи № 2, яких автор познайомив з віршиками із збірочки «Місянці-красунці» та своїми новими творами для наймолодших читачів. 


Доброта і праця - головне життєве кредо Павла Ризванюка, члена Української асоціації письменників, члена Спілки Християнських письменників України, дипломанта багатьох творчих конкурсів та фестивалів. Надихає автора на поетичну творчість щоденне спілкування з дітьми, адже Павло Микитович працює педіатром і за свою лікарську кар’єру врятував чимало маленьких життів. 

«Нам завжди треба пам’ятати, що всі ми родом з дитинства», - ці проникливі слова залишив напам’ять читачам нашої бібліотеки лікар з поетичною душею – Павло Ризванюк. 

А на згадку подарував дві книги «Місянці-красунці» та «Злітають орли» з автографом. Тож бібліотекарі запрошують всіх рожищенців познайомитися зі збірками в книгозбірні. 




 

 
Коментарі
17 Травня 2017, 02:50
Хочеться знати, які події в нас в районі відбуваються, крім музикально -бібліотечних.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024