Рожищенські АТОвці відпочивали на базі ретріт-центру

16 Травня 2017, 09:44
2391

У межах відзначення 500-річчя Реформації відбувся сімейний табір для родин воїнів АТО. 

Відпочинок об`єднав 15 сімей з Луцька, Рожища (їздили Андрій Метешко та Віктор Бобрович з сім'ями) та Нововолинська. На базі ретріт-центру у селі Заозерне Любомльського району з 29 квітня по 2 травня подружні пари з дітками мали можливість відволіктися від повсякденності та побути в дружній, невимушеній атмосфері. Пише ВолиньPost.

2
Андрій Метешко з дружиною
Андрій Метешко з дружиною

3
Віктор Бобрович з дружиною
Віктор Бобрович з дружиною

Програма була насиченою та різноманітною. Комфортні умови, польова кухня, чан, рибалка, прогулянки сосновим лісом до мальовничого озера, крафт, тім білдінг, вечори біля каміну – все сприяло не лише фізичному відпочинку, а й душевному. 

Родзинкою табору став романтичний вечір для подружніх пар. Волонтери створили святкову атмосферу при свічках, з квітами та смачною вечерею. Багато чоловіків і жінок уже і забули, що таке романтика в стосунках. Щирі посмішки на обличчях та позитивні відгуки відпочиваючих стали приємною нагородою для організаторів.

Основною ціллю ретріту було подарувати щасливі моменти родинам і розповісти про Бога. Він один має силу та владу зупинити будь який шторм у нашому житті. Виходячи з позитивних відгуків, можна сказати, що відпочинок вдався на всі сто. Дякуємо усім хто долучився до організації та фінансово посприяв тому, щоб цей табір відбувся. 

1
yadi.sk
yadi.sk

1
yadi.sk
yadi.sk

Як висновок, слова, які написала на своїй сторінці у Фейсбуці Аліна Кривов`язюк: «Не завжди гаряче сонце та чудова погода сприяє хорошому відпочинку. Головне, щоб в житті були люди з теплим серцем і світлими думками, які завжди готові послужити».

2
yadi.sk
yadi.sk

1
yadi.sk
yadi.sk

1
yadi.sk
yadi.sk

1
yadi.sk
yadi.sk

1
yadi.sk
yadi.sk

1
yadi.sk
yadi.sk

1
yadi.sk
yadi.sk

1
yadi.sk
yadi.sk

1
yadi.sk
yadi.sk

1
yadi.sk
yadi.sk

1
yadi.sk
yadi.sk

 

Коментарі
16 Травня 2017, 21:31
Дивлячись по фото захід організували бабтисти
17 Травня 2017, 21:36
Це точно
18 Травня 2017, 10:26
Млй одці організатори заходу.Це невеличка частинка яку постарались зробити для наших сімей.Всі вміють критикувати,а зробити ні.Яки на фото побачили пляшку горілки,коментарі також були б.
20 Травня 2017, 15:55
По фотках видно, що народу там було класно. І умови дійсно видно що гарні. Від себе дякую тим хто підримує наших АТОвців. Робіть і далі такі заходи!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024