Юлія Тимошенко: «Батьківщина» отримала беззаперечну перемогу на виборах до ОТГ

13 Травня 2017, 15:50
1973

Кандидати від партії «Батьківщина» отримали 24,1% голосів виборців.

На другому місці – Блок Петра Порошенка «Солідарність» (15%), на третьому – Аграрна партія (9,9%). Четверте місце здобув «Укроп» (9,3%), п’яте – «Наш край» (9%).

Юлія Тимошенко подякувала всім українцям, які брали участь у виборах 30 квітня, за висловлену підтримку партії «Батьківщина», за те, що вони  покладаються на партійну команду, яка спроможна навести порядок і в країні, і в ОТГ.

«Там, де «Батьківщина» виграла вибори в об’єднаних територіальних громадах, ми зробимо все, щоб не дати скоротити ні освітню, ні культурну мережу, ні мережу охорону здоров’я. Ми зробимо все, щоб захистити сільськогосподарську землю від розбазарювання. Ми зробимо все для того, щоб громада чесно працювала для всіх своїх мешканців і для України,  – запевнила виборців лідер партії Юлія Тимошенко.

Також Юлія Тимошенко нагадала, що «Батьківщина» категорично не поділяла стратегію примусового об’єднання громад, бо це – стратегія знищення малих сіл, адже зразу за об’єднанням громади йде скорочення шкіл, лікарень, ФАПів, всієї мережі сільської медицини».

«Батьківщина» брала участь у виборах до ОТГ тільки для того, щоб не допустити скорочення поселенської сільської мережі, щоб захистити малі села, не дати розікрасти українську землю», – пояснила народний депутат.

За її словами, «одна з цілей, чому великі мафіозні, кланові угрупування брали участь у виборах, – вони через ОТГ хочуть далі брати українську сільськогосподарську землю безконтрольно в своє володіння».

«Ці вибори, на жаль, відбувалися дуже брудно. І хоча «Батьківщина» впевнено зайняла перше місце зі значним відривом від інших політичних партій, ми бачили, як використовувався шалений підкуп. Все це була боротьба за сільськогосподарську землю», – наголосила лідер «Батьківщини».

Коментарі
13 Травня 2017, 22:54
Скоро значить консервний запрацює і мер з столярем дотримують обіцянку яку дали громаді напередодні виборів
14 Травня 2017, 12:06
вже в нас нічого незапрацюе..ті капіталісти націоналісти довели нас до ручкі.........
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39