Здійснили мрію Надійки Зубаль з Топільна

08 Травня 2017, 14:15
3462

За ініціативи онкохворого бійця з Волині Володимира Бабія та волинської волонтерки Валерії Лисюк, здійснилася мрія хворої дівчинки з Рожищенського району – Надійки Зубаль, історія якої сколихнула всю область та навіть країну. Повідомляє Волинська служба новин.

Надійці вирізали 2/3 кишківника, дитина пережила багато операцій. Найстрашніше тепер позаду, дівчинка одужує. У неї з’явилася мрія – навчитися грати на скрипці.



Здійснити її мрію взялися онкохворий боєць з Волині Володимир Бабій та волинська волонтерка Валерія Лисюк, які розмістили в мережі пост про збір коштів на цю справу. До речі, атовець Володимир Бабій – сам має важку недугу, однак це не заважає йому перейматися проблемами та бідами інших.

Відгукнувся на це прохання та власне, подарував скрипку дівчинці Президент Європейського альянсу пауерліфтингу Вадим Коцага. Скрипка ручної роботи – зроблена з любов’ю закордонним майстром.

“Вірю, що Надійка не тільки навчиться грати на скрипці, а й дасть концерт, на якому ми будемо присутні й аплодуватимемо стоячи! Сердечно дякую Vadym Kotsaga за здійснення мрій відразу двох людей!

Хай Бог віддячить тобі сторицею!”, – написала на своїй сторінці у Фейсбуці Валерія Лисюк.

Нагадаємо, історія про дівчинку Надійку з села Топільне Рожищенського району, яка написала «передсмертну» записку, сколихнула всю Волинь. Повну версію цього інциденту, читайте ТУТ.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024