Рожище: відбувся легкоатлетичний пробіг серед молоді

05 Травня 2017, 18:55
2625

В рамках районних заходів присвячених 72-й річниці Великої Перемоги й Дню пам’яті та примирення у Рожищі відбувся легкоатлетичний пробіг за участю учнівської та студентської молоді.

Ідея проведення такого пробігу не нова, але на сьогоднішній день досить актуальна. У переддень святкування Дня Перемоги хочеться нагадати усім заради чого гинули наші батьки та діди  - задля миру в нашій країні.

Єдність та мир так необхідні незалежній Україні сьогодні. І тільки завдяки єдності  сердець, помислів та дій ми неодмінно знову отримаємо перемогу.


На початку забігу, організованого  відділом освіти та молоді РДА,  перед учнями рожищенських шкіл та ветколеджу виступили завідувач методкабінету В’ячеслав Сидорук, Рожищенський міський голова В’ячеслав Поліщук та заступник голови Рожищенської РДА Інна Сергійчук. Представники влади побажали учасникам сил, миру, ну і, звісно, перемоги.


Варто зауважити, що всі учасники були в гарній фізичній формі, що додавало ще більшої цікавості: хто буде кращим з кращих. Хоча Сидорук і зауважив, що усі переможці та призери отримають дипломи та грошові винагороди, але азарт все ж таки брав своє.


Отож, результати такі: на п’ятій сходинці – Рожищенський НВК №4, на четвертій – студенти Рожищенського ветколеджу, на третій – ЗОШ №1, на другій – ЗОШ №2. А от вихованцям школи №3 сьогодні пофортунило і вони здобули беззаперечну перемогу – І місце.

Район.Рожище вітає всіх учасників! Ви найкращі!
















1



 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024