«Юні пожежні» з Рожища зайняли І місце

05 Травня 2017, 14:40
3199

У четвер, 4 травня, в РД «Просвіта» відбувся завершальний зональний етап ХХІІІ Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних-рятівників.

Участь у змаганнях узяли школярі шістьох команд: «Н2О.ДЮП» з Горохівського району, «Гарячі серця» з Луцького району, «Комікс» – з Локачинського, «Іскринки» – з Ківерцівського, «Юний пожежний» – з міста Рожище та «Агенти 101» – з обласного центру.


Яскраве дійство, що відбулося у районному будинку культури, привернуло увагу не тільки школярів, але й представників органів місцевої влади та освітян. А гасло однієї з команд «Майбутнє країни народжується сьогодні!» стало лейтмотивом усього Фестивалю. Йдеться на сайті рятувальників.

Усі без винятку команди вражали кмітливістю, дотепними та влучними жартами, були надзвичайно артистичними, а також закликали бути завжди пильними, бо лише так можна допомогти дорослим і зберегти не одне життя. Учасники виголошували основні постулати безпеки, застосовуючи різноманітні засоби – від дотепного гумору до театральних мініатюр.


Основною темою усіх без винятку виступів, представлених на конкурс, було дотримання правил безпеки та важливість місії служби ДСНС у суспільстві. Адже юні рятувальники зі сцени впевнено стверджували: «Рятівник – мужня професія, гордість країниведе боротьбу за безпеку людини!». Гостро й хвилююче звучала антивоєнна тематика.

Учасники Фестивалю вразили глядачів та журі конкурсу не тільки яскравими виступами, а й проявили неабиякі художні таланти у конкурсі соціального плакату.


За результатами конкурсних змагань, журі визначило одразу дві команди, які здобули найвищу суму балів, тож перше місце розділили між собою «Агенти 101» з міста Луцька, які були надзвичайно артистичними та вразили неперевершеними вокальними здібностями, та «Юні пожежні» з міста Рожища, які розгорнули на сцені справжнє театралізоване дійство та неабияк запалили зал.


Усі учасники змагань отримали грамоти та цінні подарунки, а переможці вибороли право боротися за першість на обласному етапі Фестивалю, що відбудеться 12 травня у Луцьку.





 

Коментарі
05 Травня 2017, 19:06
НВК!!! Ви як завжди, НАЙКРАЩІ, НАЙТАЛАНОВИТІШІ!!! Вболіваю за Вас!!!!!! Успіхів і наснаги!!!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024