Гойдалки, яку зробили рожищани, вистачило на одну ніч

03 Травня 2017, 18:18
4264

У понеділок, 2 травня, небайдужі рожищани самотужки зробили гойдалки на дитячому майданчику в парку біля Обеліска Слави.

Рожищанин Володимир Паламар загорівся думкою зробити на дитячому майданчику нові гойдалки. Отримавши згоду від Рожищенського міського голови В'ячеслава Поліщука, приступив до втілення задуманого.

Як то кажуть, гарна справа знаходить відгук у серцях добрих людей. Так фінансову сторону витрат на створення двох нових гойдалок та реконструкцію старої взяв на себе місцевий підприємець Олександр Кучірко. А підсобити в корисній справі Володимиру Паламарю нагодилися рожищани Тарас Паламар та Олександр Дулюк

Протягом цілого дня чоловіки майстрували під пильним оком найвибагливіших майбутніх користувачів - діток. Маленькі рожищани результат роботи оцінили на «відмінно» та відразу приступили випробовувати їх на міцність. На словах не передати дитячої радості! 

Щоправда, радість була недовгою. Адже, з вівторка на середу, 3 травня, металеву гойдалку, яку напередодні відремонтували Паламар та Дулюк, хтось знову зламав. Мабуть, не обійшлося тут без улюбленої підлітками гри «ромашка». 

Вранці майстри її вкотре відремонтували, але чи довго вона буде ціла - питання риторичне. Прикро, що ми так і не навчилася цінувати те, що маємо. 

«Щиро скажу було приємно, коли дітки та батьки дякували за зроблені гойдалки. Але найбільша подяка для нас буде, коли вони якнайдовше слугуватимуть дітям. На жаль, як бачимо сьогодні, не завжди так буває, як хочеться», - підсумував роботу Володимир Паламар.

3

2

2


3

 

Коментарі
03 Травня 2017, 21:39
Пан Володимир істиний депутат, але ваша ідея з насадженням трави в сквері біля Богдана Хмельницького набагато краща.
03 Травня 2017, 21:48
молодці
04 Травня 2017, 00:56
Зайдіть в школу N2 з поліцейським, в 10 та 11 класи, та проведіть морально-профілактичну бесіду з цими учнями.
04 Травня 2017, 10:41
Хлопці зробили хорошу справу для діток, молодці. Але у вечірню пору там "розважаються" не діти, а дикуни. Ламають деревця, що недавно насаджені, трощать качелі, смітять- викидають пляшки, упаковки з чіпсів , пачки з-під сигарет та ін. Напевне, так виховують дома, вірніше,, взагалі батьки не виховують. Щодо 2 школи, коли йдеш повз площадку,а діти грають у футбол , то наслухаєшся таких матюків, що вуха вянуть.Дитина , як кажуть, ростом метр з шапкою, а матюки пятиповерхові. Але,вважаю, що діти не тільки з 2 школи, на них не написано і вони не пронумеровані.Просто батьки повинні більше звертати увагу на виховання дітей.
04 Травня 2017, 14:49
поставити камеру на будинку пошти і потім вліпити вандалам штаф нормальний і буде все добре
04 Травня 2017, 14:54
А де була наша чесна не коромпована поліція чому вони нічого не роблять,чому не патролюють,катаються на машинах без толку.
04 Травня 2017, 15:18
поки людей не будуть наказувати штрафами дикунську поведінку не викоринимо
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024