Про книги, свободу, революцію, війну та... мотоцикли говорили в Рожищенській книгозбірні з письменницею Наталкою Ліщинською

03 Травня 2017, 16:20
2395

У середу, 3 травня, в приміщенні Рожищенської районної бібліотеки для дітей відбулася презентація роману-антиутопії Наталки Ліщинської «НОВА ЛЮДИНА».

Вже на початку зустрічі письменниця зазначила, що пише лише українською «не тому, що не знає інших мов, а через те, що рідною твориться природно - як дихається». Йдеться на сторінці Рожищенської бібліотеки для дітей в соціальній мережі Facebook.


От і дія роману – антиутопії «Нова людина», яка охоплює не те що всю Землю, а навіть Сонячній системі дістається, теж розпочинається в Україні. І хоча авторка не розкрила своїх фірмових фішок - несподіваних поворотів сюжету та непередбачуваного фіналу, усім стало зрозуміло, що «Нова людина» зазирає в геть не безхмарне майбутнє людства, щоб попередити.


Окрім «Нової людини» Наталка Ліщинська познайомила присутніх із серію «Дорожних історій», в яку ввійшли оповідання відомих і не дуже українських авторів про подорожі, про нас з вами - із нашими проблемами, переживаннями і прагненнями.

А ще говорили про улюблені книги, натхнення, читачів, свободу, революцію, війну та... мотоцикли. 

«Цікавих вражень, думок, сильних емоцій!»- побажала читачам бібліотеки Наталка Ліщинська. 


1



1


1




2

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024