Що віщують зірки для рожищан

02 Травня 2017, 07:05
1276 Джерело: tv.ua

Дорогі наші рожищенці, щоб переконатися в правильності своїх дій, обов'язково перегляньте гороскоп перед прийняттям якогось рішення. А якщо щось не вдасться, то все можна списати на гороскоп.

Тому, допивайте улюблену каву та переходьте до читання свого гороскопу, який однозначно допоможе вчинити якнайкраще.

Цей цікавий гороскоп для вас підготувало видання Tochka.net.

Читайте і насолоджуйтесь.

Гороскоп на сьогодні, 2 травня 2017 року: Овен

Тобі варто присвятити цей день спілкуванню з друзями і розважальним заходам. Спробуй організувати заміський відпочинок для великої компанії. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з партнером. Не варто ображатися на критику на свою адресу, краще вживай заходів, щоб розрядити атмосферу. Увечері можуть завітати родичі, які принесуть турботи й занепокоєння.

Гороскоп на сьогодні, 2 травня 2017 року: Телець

Сьогодні тобі доведеться зайнятися вирішенням господарських питань. Усунення неполадок вдома може зайняти більше часу, ніж ти плануєш. У другій половині дня намагайся не втручатися в суперечки з родичами. Тобі потрібно відволіктися від турбот і зайнятися творчим і заспокійливим заняттям. Увечері рушай у кіно з коханою людиною, щоб розвіятися.

Гороскоп на сьогодні, 2 травня 2017 року: Близнюки

Сьогодні ти зможеш добре відпочити в спокійній і приємній атмосфері. Намагайся відмовитися від відвідування гучних місць з великим скупченням народу. У другій половині дня можуть загостритися хронічні хвороби. Відразу ж вжий необхідних заходів і почни дієту. Увечері на тебе чекає серйозна розмова з партнером на відверті теми, будь щирою і чесною.

Гороскоп на сьогодні, 2 травня 2017 року: Рак

У першій половині дня тобі варто подбати про те, щоб зробити приємний сюрприз близьким. Похід у торговий центр може спустошити сімейний бюджет. Не варто купувати дорогі речі, в яких немає гострої необхідності. У другій половині дня твій партнер може спровокувати сварку на грунті ревнощів. Не варто згадувати образи минулого, це може призвести до розриву стосунків.

Гороскоп на сьогодні, 2 травня 2017 року: Лев

У першій половині дня на тебе чекають клопоти і дрібна суєта. Родичі можуть спантеличити тебе вирішенням своїх проблем. Тобі потрібно зайняти нейтральну позицію і дотримуватися ролі миротворця у конфлікті. У другій половині дня стережися незнайомців з авантюрними пропозиціями, існує ризик обману. Порада близької подруги допоможе відновити довіру у стосунках із партнером.

Гороскоп на сьогодні, 2 травня 2017 року: Діва

Цей день варто присвятити спілкуванню з родичами старшого покоління. Відродження сімейних традицій допоможе дізнатися важливу інформацію про минуле. У другій половині дня тобі варто подбати про наведення порядку у своєму гардеробі і позбутися старих речей. Твій партнер зробить приємний романтичний сюрприз. Увечері варто обмежити вживання рідини і солоної їжі.

Гороскоп на сьогодні, 2 травня 2017 року: Терези

У першій половині дня намагайся не лаятися з сусідами, краще вирішити конфлікт мирним способом. Тобі доведеться звернутися по допомогу до близького друга, щоб вирішити фінансове питання. У другій половині дня будь уважніше в громадських місцях і стеж за своїми цінними речами. Від великих і дорогих покупок варто утриматися. Увечері можуть виникнути перебої з електроенергією, стеж за своєю оргтехнікою.

Гороскоп на сьогодні, 2 травня 2017 року: Скорпіон

Цей день варто провести в комфортній обстановці і в хорошій компанії. Спілкування з природою і споглядання гармонії навколишнього середовища допоможе відновити енергетичне поле. У другій половині дня на тебе чекає важлива зустріч із людиною з минулого. Не варто звертати уваги на поведінку оточуючих, вчися спокою і толерантності. Увечері варто відвідати світський захід, на тебе чекає цікаве знайомство.

Гороскоп на сьогодні, 2 травня 2017 року: Стрілець

Сьогодні буде напружений день, який принесе багато подій. За кермо сідати не варто, твої емоції можуть спровокувати аварійну ситуацію. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з родичами старшого покоління. Тобі потрібно стримувати свій гнів, щоб уникнути серйозного конфлікту. Увечері догляд за тілом та процедури з відновлення організму будуть ефективними.

Гороскоп на сьогодні, 2 травня 2017 року: Козеріг

Вранці на тебе чекає несподівана зустріч із впливовою особою, який надасть фінансову підтримку. Не варто навантажувати себе побутовими клопотами, займися чим-небудь приємним. У другій половині дня відвідай цікавий захід або виставку. Тобі потрібні нові враження та яскраві емоції, щоб зарядитися позитивом. Увечері варто залишитися вдома і приготувати улюблену страву для свого обранця.

Гороскоп на сьогодні, 2 травня 2017 року: Водолій
У першій половині дня можуть виникнути фінансові складнощі, які заберуть багато часу. Не варто розраховувати на допомогу з боку друзів, все доведеться робити самій. У другій половині дня тобі варто зайнятися покупками для дому. Зміна інтер'єру приємно здивує домочадців і підніме тобі настрій. Увечері близькій подрузі знадобиться твоя допомога, зроби все, що в твоїх силах.

Гороскоп на сьогодні, 2 травня 2017 року: Риби
Вранці можуть виникнути розбіжності з партнером через невирішені побутові питання. Тобі потрібно заспокоїтися і ухилитися від сімейного конфлікту. У другій половині дня спробуй усамітнитися, щоб виключити зовнішні подразники. Духовна робота і боротьба зі шкідливими звичками принесуть добрі результати. Увечері уникай спілкування з особами, які несуть негатив і втручаються в особисті справи.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром