Доросині: з 10-класниками поговорили про конфлікти і булінг

01 Травня 2017, 10:05
4910

Працівники Рожищенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели соціально-профілактичну роботу на території Доросинівської сільської ради.

Соціальні працівники здійснили вибіркове обстеження у 5 сім’ях з метою контролю використання коштів соціальної допомоги, яку матері отримують при народженні дитини, - повідомляють у РДА.

У двох сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах, проведено оцінку потреб дітей у соціальних послугах. У ході здійснення профілактичної роботи з батьками перевірено умови їхньої життєдіяльності, надано консультації з питань формування усвідомленого батьківства, виховання дітей без насильства, ведення здорового способу життя та поліпшення взаємин з оточуючим  соціальним середовищем.

1

В  загальноосвітній школі І-ІІІ ст. с.Доросині проведено профілактичний захід  на тему: «Профілактика конфліктності та булінгу в учнівському середовищі»  для учнів 10 класу.

Захід проходив у вигляді лекції-бесіди з елементами тренінгу, в якому взяло участь 17 учнів. У ході заняття  учасники тренінгу з’ясували основні причини конфліктів та булінгу в учнівських колективах, попрактикувались у навичках застосовувати стратегії розв’язання конфліктів за допомогою ігрових вправ.

1

 

Коментарі
01 Травня 2017, 16:27
Респект працівникам центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром