Рожищенці побували на військовому полігоні поблизу Володимира-Волинського

30 Квітня 2017, 11:16
2537

З 25 по 27 квітня на військовому полігоні поблизу Володимира-Волинського пройшов Єдиний стрілецький день. Захід організував Волинський обласний військовий комісаріат.

Участь у навчанні взяло організаційне ядро загонів оборони Рожищенського, Луцького, Ківерцівського, Маневицького, Горохівського та Ковельського районів.

«На полігон прибули військовозобов’язані, які входять до складу організаційного ядра загонів оборони, котрі сформовані на території адміністративних районів. Подібні заходи проводяться на безоплатній і добровільній основі, - розповів Володимир Паламар. - З Рожища приїхали, як і учасники з Роти охорони так і депутати з «Самопомічі», а саме Руслан Хомич, Юрій Богун та Микола Семенюк. Загалом 16 людей на чолі з представником військкомату майором Сергієм Мітіним».

За словами Паламаря, учасники навчань вправлялись у стрільбі з пістолета ПМ та автомата Калашникова, а також в інженерно-саперній, медичній та спеціальній підготовці. Практичну підготовку для учасників проводили демобілізовані бійці підрозділу «Айдар». 

«Надзвичайно корисним для нас був досвід армійців, які в наші дні виконували військовий обов’язок в зоні АТО. Особливо для мене було цікаво побачити, як виглядають сучасні міни і як правильно їх знешкодити. Словом, мали гарну можливість тренуватись не на паперових макетах, а зі справжньою зброєю та під проводом бойових офіцерів.

1

1


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024