Мильські школярики з педагогами облагороджують територію школи

07 Листопада 2015, 13:00
2120

Щойно переступивши ворота Мильської сільської школи, ніби потрапляєш у казку. На подвір’ї милують око беззаперечні красуні-ялинки, впорядковані альпійські гірки, рокарій, бордюри, міксбортери, рабатки, модельні квітники, а на клумбах, де-не-де, ще дарують свою красу осінні квіти.

1

Та родзинкою гарно спланованого ландшафтного дизайну є дерев’яні скульптури.

1


Ось ступивши на доріжку до школи бачимо гарну бесідку, ліворуч награють на скрипці дерев’яні музики, видніється криниця-журавель, ще далі – місток через струмочок. Все зі смаком та шиком. І всі ці дива в школі майструють хлопці-школярі на чолі з директором Андрієм Фіщуком та вчителем інформатики та праці Віталієм Гнатюком. До речі, матеріали для всіх виробів теж шукають самі.

Краса в цій сільській школі не тільки на подвір’ї. Заходиш в середину і бачиш неймовірну виставку вишитих бісером картинки.

Тут не тільки пейзажі та квіти, а й образ Божої Матері. Це вже постаралися дівчатка. Просто диву даєшся, такому ентузіазму та натхненню вчителів, які не тільки сіють в дитячі серця зерна доброти та науки, а й привчають їх до створення краси власними руками.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39