У Рожищі приводять до ладу спортмайданчики

29 Квітня 2017, 13:46
1658

Всеукраїнський місячник з благоустрою та упорядкування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота» у Волинській області триває.

Робоча група Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» 28 квітня 2017 року відвідала місто Рожище, - повідомляє Волиньinfo.

Мета візиту – надання організаційно-методичної допомоги в організації та проведенні Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота», що триває з 1 по 30 квітня та технічний огляд майданчиків за місцем проживання і відпочинку. Головним спеціалістом відділу освіти та молоді Рожищанської РДА Світланою Перепенко були надані усі необхідні розпорядчі документи з підготовки та проведення місячника в районі.

Місячник «Спорт для всіх – спільна турбота» при співпраці з районною владою проходить активно. Комісія центру відвідала стадіон районної ДЮСШ по вул.Гагаріна, 40 (директор Сергій Приходько). Зараз відбувається реконструкція лавок для глядачів, футбольних воріт, бігових доріжок. Розроблений проектний план по благоустрою території. Планується побудувати 5 спортивних майданчиків зі штучним покриттям, в тому числі тренажерний, на території місцевого стадіону Рожищенської ДЮСШ. До слова, в приміщенні ДЮСШ проведене опалення, облаштовані роздягальні, тренажерний зал.

Також робоча група побувала у Рожищенській НВК-гімназія І-ІІІ ст. ЗОШ №4, де у належний стан приведені волейбольний та баскетбольний майданчики. У ЗОШ І-ІІІ ст. №2 м. Рожище облагороджені доріжки для занять легкою атлетикою та футбольне поле.

Завершила свій візит робоча група відвідинами Рожищенського навчально-реабілітаційного центру, у якому бігова доріжка та футбольне поле  знаходяться в належному стані.

Коментарі
29 Квітня 2017, 17:08
Давно пора було це зробити!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39