Рожищанин поділився любов'ю до свого міста в проекті «Знай Україну»

06 Листопада 2015, 15:42
1757

Вчора у популярному серед волинської молоді пабліку в соцмережі «ВКонтакті» «Типова Волинь» з’явився чудовий атмосферний знімок міста Рожища – вечірнє сонце розливає розтоплене золото проміння над мостом через річку Стир, відблискує від мокрого асфальту і хідників. Видовище просто заворожує, що і підтвердили учасники спільноти десятками лайків. Поділилась мальовничим кадром користувачка Настя Приймачок

1

А вперше опублікований він був ще у травні поточного року разом з іншими фотографіями районного центру на сторінці інтернет-проекту «I love Ukraine: знай Україну» користувачем із ніком Americanz.

Цей проект, запущений відомим оператором мобільного зв’язку, покликаний перевірити, скільки українці знають про свою Батьківщину. На його сторінці можна протестувати свої знання з історії, географії, про традиції, визначні події та людей, факти сучасного життя нашої країни, а також викласти фотографії рідного міста, селища або села, поділившись своєю до нього любов’ю. Тож проходьте тести на знання України, ставайте «знавцями тижня» та завантажуйте фото малої батьківщини і ви. 

Шановні читачі, а які місця у Рожищі та районі є вашими улюбленими? Пишіть у коментарях! ;)

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024