Викладачка із Копачівки привчає студентів волонтерити

05 Листопада 2015, 15:42
Фото узяте зі сторінки «Самооборони м. Рожища» 1342 Джерело: https://www.facebook.com/rogsamooborona
Фото узяте зі сторінки «Самооборони м. Рожища»

 

Волонтерство в нашій країні все молодшає та молодшає. Так, студенти Луцького педагогічного коледжу під керівництвом викладачки з образотворчого мистецтва, волонтерки Ольги Денесюк з Копачівки вже вкотре долучаються до благородної справи, започаткованої активістами ГФ «Народна самооборона м. Рожище».

Цього разу юні волонтери власними зусиллями виготовили аксесуари в патріотичному стилі та передали самооборонівцям для подальшої їх реалізації.

– Мої вихованці хотіли поділитися частинкою своєї душі та патріотичності з тими, хто купуватиме ці прикраси, – коментує викладачка Ольга Денесюк. – Ну і, звісно, за виручені кошти, хоча б для одного захисника, придбати необхідну річ. Ми у великому боргу перед тими, хто мужньо виконує свій військовий обов’язок та дарує нам мирне небо над головою.

Зроблена справа – гідна похвали й подяки. За таким молодим поколінням, яке передусім думає про нужденних, стоїть наше світле майбутнє!

P. S. Всі охочі можуть придбати ось такі креативні й ексклюзивні обручі для дівчаток і патріотичні метелики для хлопчиків в офісі районної «Самооборони». Нагадуємо, самооборонівці недавно змінили адресу й тепер локалізуються на вул. 1 Травня, 36.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024