Іменинники, свята і події цього дня

24 Квітня 2017, 07:00
1314 Джерело: vkurse.ua

Доброго ранку, дорогі читачі!

Сьогодні понеділок, 24 квітня. Нехай тиждень розпочнеться вдало, і зранку обов’язково насолодіться ароматною кавою чи чаєм.

День ангела святкують – Антипов, Іван, Яків.     

24 квітня – Міжнародний день солідарності молоді.    

Якщо ви хочете привітати близьких чи рідних з Днем народження, надсилайте поздоровлення та фото іменинників на електронну пошту [email protected].

Цей день в історії

1997

 – США стали 75-ю державою, котра ратифікувала міжнародний договір про заборону хімічної зброї, підписаний у 1993 році 164-та країнами, він зобов'язував підписантів до 2007 року знищити всі наявні запаси цього виду зброї і промислові потужності з її виробництва.

 – нижня палата японського парламенту проголосувала за дозвіл проводити в країні операції з пересадки серця.

1998

 – Сергій Кірієнко призначений головою уряду РФ.

 – НАТО пред'явив Югославії ультиматум з вимогою вивести війська з Косово.

 – Володимир Жириновський на факультеті соціології МДУ захистив докторську дисертацію на звання доктора філософських наук: «Росія: минуле, сучасність і майбутнє російської нації».

1999 – на засіданні у Вашингтоні рада НАТО прийняла нову стратегічну концепцію, що дозволяла використання збройних сил блоку для запобігання порушенню прав людини будь-де у Європі.

2000

 – у районі мису Тарханкут протикорабельна крилата ракета, запущена з російської берегової установки, влучила в український теплохід «Павло Верещагін», який опинився в зоні бойових стрільб Чорноморського флоту.

 – технологічний збій на ядерному реакторі в Японії.

2001 – Елтон Джон виступив з концертом в Царському Селі (Росія).

2004

 – США скасували економічні санкції, накладені на Лівію 18 років тому. Це свого роду винагорода за відмову лівійського керівництва від розробки зброї масового знищення.

 – Віталій Кличко в бою з Коррі Сандерсом завоював вакантний титул чемпіона світу з боксу в суперважкій вазі за версією WBC.

2005 – інаугурація папи Бенедикта XVI.

2006 – скоєно терористичні акти в єгипетському курорті Дахаб.

Погода: Ранок у Рожищі буде похмурим, та хмари займатимуть своє місце під сонцем до самого вечора. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дощ із грозою, який до вечора повинен закінчитися. Температура – від 0 до +9 оС.

Народний прогноз погоди на 24 квітня: Вшановується пам'ять святого мученика Антипа, єпископа Пергамо-Асійського. Антипа називали Половодом і казали: "Антип води розпустив", "Антип без води (холод) - засіки без зерна (літо погане)". Наші пращури помітили: "якщо до цього дня води не розкрились, то весна пізньою буде і літо поганим". Якщо вранці мороз, а вдень сніг пішов, то ще цілий місяць буде холодно. У цей день ведмідь з барлоги виходить.

Посміхніться 

- Чим закінчилася ваша сварка з дівчиною? 
- Приповзла до мене на колінах ! 
- І що сказала ? 
- Вилазь з-під ліжка, я заспокоїлася!

 

Сьогодні встав о 6 ранку. 

(Увага! Трюк виконаний професіоналом. Не намагайтеся повторити це вдома.)

 

Міліціонер зупиняє студента:
- Ну що, значить ми не працюємо?
- Ага, не працюємо.
- Значить державні гроші проїдаєм.
- Ага, проїдаєм.
- Значить ми студенти.
- Е ні! Студент тільки я!

 

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024