Кульки-крашанки для душ загиблих героїв: рожищани доєдналися до акції

22 Квітня 2017, 16:43
3404

21 квітня біля стели "Герої Небесної Сотні" в Луцьку запускали розфарбовані гелеві кульки у вигляді крашанок.

Із благословення Митрополита Луцького та Волинського Михаїла ГО "Військові капелани Волині" спільно із ГР "Мистецький форпост" та БФ "Фонд Володимира Вдовенка - Людина - мірило всіх речей" здійснили акцію "Писанки Небесній Сотні". 

Так, о 13:00 усі охочі доєдналися до поминальної панахиди та випустили у небо гелієві кульки у вигляді писанок. Як повідомили організатори, акція проводилася за підтримки Луцької міської ради, - повідомляє сайт 0332.ua.

"Наші гелієві кульки, розписані дитячими руками, будуть відправлені у небо. Кількість фотографій на стелі невблаганно доповнюється. Споглядаючи на ці писанки, всі розуміють, що діти, які розписували їх, будуть гідним продовженням побудовників нашої країни", - зазначив керівник ГР "Мистецький форпост" Віталій Шевченко.

Нагадаємо, ГР "Мистецький форпост" - родом із Рожища.

Так, відслужили панахиду військові капелани Волині на чолі з отцем Михайлом Бучаком, який наголосив, що все, що ми сьогодні маємо - це дар від Господа. 
Опісля усі присутні заспівали гімн України і випустили у небо "повітряні крашанки", аби цей дарунок потішив душі усіх Героїв Небесної Сотні.







1






 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром