У Рудці-Козинській весело та культурно святкували Великдень

20 Квітня 2017, 09:00
2255

На Великдень громада села Рудка-Козинська мала можливість гарно і культурно відпочити.

У святковому залі традиційно відбувся концерт за участю талановитих артистів. Лунала чудова музика, слух радували як музичні композиції сучасної естрадної пісні, так і народні пісні.

Глядачі гучно аплодували маленьким артистам, які вперше вийшли на сцену Будинку культури, та ще гучніші оплески були для найстаршої виконавиці, почесної працівниці культури, яка свої 35 років віддала роботі у нашому Будинку культури - Оксани Нікітюк.


У кінці березня Оксана Михайлівна відзначила свій 75-літній ювілей, тому значну частину святкового заходу було присвячено саме цій надзвичайно талановитій жінці, яка, не зважаючи на свій поважний вік, радувала присутніх своїм неповторним голосом, а також представила публіці виставку з власних вишитих і в'язаних робіт.

Молодим рукодільницям було чого повчитись у майстрині.



Бібліотекар Галина Володимирівна, зробила чудову пасхальну виставку, де великодні мотиви тісно переплелись з національною символікою.

Організатори щиро дякують всім, хто долучився до святкового заходу, а також вдячним глядачам. Приємно, коли люди вміють культурно відпочивати. І руденці це вкотре довели.

Людмила Мосійчук 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024