Навіз: священики і молодь подарували пасхальні подарунки мешканцям будинку престарілих

16 Квітня 2017, 19:40
4658

У неділю, 16 квітня, на перший день Великодня, п’ять священиків Рожищенського благочиння, Віталій Катеринчук, Олександр Гринюк, Дмитрій Теравський, Микола Жученя, Сергій Савієвський та Православне молодіжне братство «Ніка», завітали до стареньких у Відділення стаціонарного догляду для постійного проживання, що знаходиться у селі Навіз.

Священики відслужили для присутніх Пасхальну утреню. Всі люди раділи, тому що до них завітали у гості і привітали зі святом.

1




«Це великий день, в який радіє Вселена. Вся планета Земля у цей день веселиться і торжествує. І ми всі переповнюємося радістю у серцях, і цю радість несемо всім, і вам також. Радійте, веселіться, торжествуйте, тому що воскрес Христос. Він переміг пекло і смерть, він переміг диявола і дав нам усім життя вічне.

Ми вітаємо вас із цим святом. Бажаємо вам кріпості духовної і фізичної. Бажаємо всім вам, аби дочекалися наступного Великодня, аби раділи, не сумували, не впадали у відчай, а раділи. І щоб у ваших серцях були ці вічні слова «Христос Воскрес», – привітав усіх присутніх священнослужитель Дмитрій Теравський.






2

На завершення зустрічі гості подарували бабусям і дідусям пасхальні крашанки та іконки святого воскресіння, які освячені на гробі Господньому.

Мешканці відділу стаціонарного догляду від щирого серця подякували священикам і молоді за їхню турботу, за те, що приїжджають до них і не забувають. 









 

Коментарі
17 Квітня 2017, 01:00
Ну що рухівці, чого мовчите? Знову будете на УПЦ гнати? І тут Киівський патріархат обідили? А хай би ваш Шняк поїхав до цих людей хоч раз, хто йому забороняє? А наші священики часто їздять, і соборують стареньких, і паски святять. Але ж вам аби тільки обгадити, самі тільки піаритесь... Так що їжте Паску і не гавкайте
17 Квітня 2017, 01:14
Христос Воскрес! Люди, будь ласка, коментуйте скільки хочете, тільки майте повагу один до одного. Інакше ми закриємо коментування.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024