Район.Рожище вітає читачів із Великоднем!

16 Квітня 2017, 05:00
3296

Інтернет-видання Район.Рожище щиро вітає своїх читачів зі святом Воскресіння Христового.

Ісус Христос, за біблійним сюжетом, воскрес рано-вранці і Воскресіння супроводжувалося великим землетрусом — янгол небесний відвалив камінь від дверей гробу Господнього.

На світанку жінки-мироносиці Марія Магдалина, Діва Марія, мати Якова та Соломія прийшли до гробу з пахучими оліями, аби за звичаєм намастити ними тіло Ісуса, але побачили відвалений камінь і порожню домовину.

Тоді схвильованим жінкам з'явився янгол і сповістив про Воскресіння Господнє.

Великдень – це не просто свято, воно ніби проганяє всі страхи та переживання. Це свято зміцнює віру та надію в краще, приносить благословення. 

Воскресіння Ісуса Христа – одвічний символ надії людства на краще. А тому бажаємо, аби надія не вмирала ніколи, особливо у нинішні скрутні часи.

Нехай у цей світлий день мир і спокій наповнить Ваші душі. Бажаємо, аби разом із смачною паскою та барвистими писанками у Ваші домівки прийшли радість і щастя, а у родинах панували злагода і тепло!

Ну, і крім того, традиційно бажаємо смачної паски і ковбаски та всіх інших великодніх смаколиків, що їх у поті чола наготували вигадливі українські господині. Веселих свят!

Христос Воскрес!

Коментарі
16 Квітня 2017, 09:04
Воїстину Воскрес!<br/>Вітаю всю редакцію з цим світлим святом. Нехай Господь Вас усіх оберігає.
16 Квітня 2017, 09:24
Коментарі видалити
16 Квітня 2017, 11:26
Христос Воскрес! Воістину Воскрес! Я теж від щирого серця вітаю з цим чудовим святом! миру та Злагоди Вам та вашим близьким!!!! Але, коли будите висвітлювати про служби в церквах, прохання будь ласка не будьте &quot;однобокими&quot;. Я думаю ви зрозуміли. Дякую!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024