Дощі та холод: якою буде погода на Великдень у Рожищенському районі

14 Квітня 2017, 14:00
2849

16 квітня православні християни і католики відзначають свято Воскресіння Христового – Великдень. В цей день погода обіцяє бути мінливою.

Район.Рожище підготував для вас прогноз погоди на вихідні, аби ви могли якнайкраще спланувати своє свято.

15 квітня, субота

Температура коливатиметься від +5 до +9 градусів. День буде хмарним - з самого ранку у Рожищі небо вкриється хмарами, які протримаються до самого вечора. Удень і ввечері буде йти дрібний дощ.

16 квітня, неділя

Температура становитиме від +6 до +11 градусів. З ранку до самого вечора у Рожищі небо буде вкрите хмарами. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися.

17 квітня, понеділок

Тиждень почнеться температурою від -1 до +8 градусів. В цей день хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора у Рожищі буде зберігатися похмура погода. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися.

18 квітня, вівторок

Температура коливатиметься від -1 до +9 градусів. Ранок у Рожищі буде похмурим, та хмари займатимуть своє місце під сонцем до самого вечора. У другій половині дня очікується дрібний дощ, який йтиме до самого вечора.

Дані взяті з сайту sinoptik.ua

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024