ДТП у Щурині: травмована жінка у лікарні

14 Квітня 2017, 12:11
3252

У п’ятницю, 14 квітня, сталася аварія в Щурині внаслідок якої жінка потрапила до шпиталю.

Як повідомив Район.Рожище керівник Рожищенського відділення поліції Ківерцівського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області підполковник поліції Олександр Басалик, 14 квітня, об 7:37 поступило повідомлення від чергового лікаря Рожищенської ЦРЛ про те, що в Щурині на вулиці Центральній сталася ДТП.

«На місце автопригоди виїхали працівники слідчо-оперативної групи, які зафіксували, що житель Квітневого двадцятирічний Вадим, керуючи автомобілем Fiat Doblo, здійснив наїзд на мешканку Тристеня 39-річну Ірину, - каже Олександр Іванович. – Жінка отримала перелом ребер, травму живота, перелом кісток носа та правої стопи».

Як відомо, Ірина, вийшла з автобуса, який належить компанії ТОВ «Кромберг  енд Шуберт», та перебігала проїжджу частину, аби встигнути на маршрутне таксі, що прямувало до Тристеня.

За фактом ДТП рожищенською поліцією відкрито кримінальне провадження за ст. 286  ч. 1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження…).




 

Коментарі
15 Квітня 2017, 01:36
Перебігала дорогу не встановленому місці, чим нарушила правила дорожнього руху, за що і поплатилась. Дорогі пішоходи не порушуйте правил дорожнього руху. Ваше здоровя і життя ваших руках...
15 Квітня 2017, 20:03
Першим порушив правила дорожнього руху, водій рейсового автобуса «Кромберг енд Шуберт» який розвозив пасажирів після нічної зміни, він зупинився перед крутим поворотом, прямо по середині перехрестя для висадки пасажирів, де до речі була суцільна лінія .І цими діями створив аварійну ситуацію.І був учасником ДТП,після цього він відїхав на 100 метрів і спостерігав за ситуацією,не думавши допомагати надавати потерпілій першу невідкладну допомогу. За це його пізніше оштрафують на 250 гривень, за зупинку у забороненому місці.<br/> Жінка потрапила у лікарню за просту не уважнісь ,почавши перебігати дорогу вона не подивилася <br/>чи буде це безпечно,не звернувши увагу на машину яка рухалася їй на зустріч і в результаті отримала сильні забої.<br/> Водій в свою чергу намагаючись уникнути наїзду на жінку змушений був екстренно гальмувати і зїхати з дороги,після зіткнення з машиною жінка залишилася при свідомості.Лише цими діями вдалося зберегти жінці життя.Ведуться слідчі дії....
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024