Що віщують зірки для рожищан

09 Квітня 2017, 07:05
1450 Джерело: ostrnum.com

Дорогі наші рожищенці, щоб переконатися в правильності своїх дій, обов'язково перегляньте гороскоп перед прийняттям якогось рішення. А якщо щось не вдасться, то все можна списати на зірки.

Тому, допивайте улюблену каву та переходьте до читання свого гороскопу, який однозначно допоможе вчинити якнайкраще.

Загальний гороскоп на неділю 9 квітня 2017 року

9 квітня 2017 року – це період таємних побачень і зустрічей, а також час завуальованих фраз і прихованих натяків. Сьогодні в повітрі пошириться незрозуміла магія любові і добра, і ці емоції здатні перетворити будь-яку людину в чарівника.

Цей цікавий гороскоп для вас підготував журнал Badabum.info.

Читайте і насолоджуйтесь.

Гороскоп на 9 квітня Овен:
Овнам сьогодні слід спілкуватися тільки з тими людьми, хто дійсно викликає довіру. Будьте обережні, адже шахрай у цей день може ховатися під найбільш невинною маскою (наприклад, прикинутися майстром з ремонту антен або сантехніком).

Гороскоп на 9 квітня Телець:
Тельці сьогодні допустять ряд дрібних прорахунків у спробах встановити перспективне ділове партнерство. Однак природна чарівність і схильність до самоіронії допоможуть вам усунути інцидент і обернути його на свою користь.

Гороскоп на 9 квітня Близнюки:
Найправильніший для Близнюків сценарій цього дня – заняття поруч рутинних питань. Сьогодні Фортуна геть забуде про вас, а тому не спокушайте Долю і не беріться за справи, успіх яких заснований в основному на везіння.

Гороскоп на 9 квітня Рак:
Раки 9 квітня будуть непристойно цікаві. Ви вирішите дізнатися у колеги, яка тільки що повернулася з закордонної поїздки, всі нюанси перебування в незнайомих місцях, а також деякі подробиці його інтимних побачень.

Гороскоп на 9 квітня Лев:
Головними союзниками для Лева у цей день стануть власні батьки. В момент, коли начальство вас критикує, а друга половинка постійно бурчить, тільки спілкування зі старшими членами сім’ї допоможе вам повернути моральну рівновагу.

Гороскоп на 9 квітня Діва:
Дівам сьогодні належить проявити гнучкість у спілкуванні з молодшими родичами. Діти охоче будуть сприймати критику, почуту з ваших вуст, якщо ви піднесете їм приємний сюрприз або організуєте розважальну прогулянку.

Гороскоп на 9 квітня Ваги:
Терезам 9 квітня 2017 не доставлять жодних тривог і хвилювань. Крок за кроком ви виконаєте всі службові справи, а ввечері зможете втілити в життя свій давній проект і запросіть на «романтик» симпатичну вам людину.

Гороскоп на 9 квітня Скорпіон:
Скорпіонам сьогодні особливо добре вдаватиметься спілкування з колегами по роботі. Після того, як ви зробите для кожного з них вишуканий комплімент, між вами та колегами будуть усунені всі давні розбіжності.

Гороскоп на 9 квітня Стрілець:
Стрільцям ввечері цього дня судилося взяти участь в імпровізованій вечірці. Відвідуючи захід на честь дня народження когось із колег, постарайтеся помірно вживати алкоголь, адже у понеділок вам знову на роботу.

Гороскоп на 9 квітня Козеріг:
Козерогам сьогодні рекомендують проявити філософський підхід до всіх тимчасових проблем і труднощів. Якщо ви не почнете нарікати на долю і звинувачувати всіх навколо у своїх неприємностях, ваші біди незабаром пройдуть абсолютно безслідно.

Гороскоп на 9 квітня Водолій:
Водоліям сьогодні дуже небезпечно висловлювати вголос свою думку з якогось делікатного питання. Розбіжність між вашими родичами згасне набагато швидше, якщо ви відмовитеся від підтримки тієї чи іншої сторони конфлікту.

Гороскоп на 9 квітня Риби:
Риби сьогодні отримають несподівану підтримку. Ви будете сильно здивовані, коли під час спору, що виник на місці вашої роботи, на вашу сторону встане людина, яку ви завжди вважали своїм запеклим опонентом.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром