Керівник хореографічного колективу «Росинка» розповіла про перемогу на міжнародному фесті

04 Квітня 2017, 11:30
4213

Міжнародний фестиваль-конкурс «Місто Лева 2017» зібрав багато талантів різного віку як з України, так і з-за кордону, зокрема з Польщі та Білорусі.

Учасниками конкурсу були й вихованці Рожищенського районного Будинку дитячої творчості – хореографічний колектив «Росинка» (середня група) під керівництвом Алли Ковальчук. Пише ІА «Волинські новини». 

2

- Поїздки на конкурс – це не тільки можливість реально оцінити досягнутий рівень майстерності, а й неабияке заохочення, поштовх рости і розвивання, - говорить Алла Ковальчук. – Середня група «Росинки» - це діти, які займаються танцями уже чотири роки, звісно, що за цей час вони уже багато навчались і можуть гідно представити свої танцювальні здібності.

У жанрі «Танці народів світу» маленькі рожищани виконували «Поліську польку» та «Танець з бубенцями». Зумівши опанувати себе на великій сцені, заручившись настановами керівника та підтримкою батьків (вони намалювали великий плакат і розгорнули його під час виступу), діти вразили журі та глядачів витонченістю та пластикою рухів, емоційністю виконання.

Професійне журі у складі Народного артиста України Мар’яна Шуневича, художнього керівника та головного балетмейстера-постановника балетної трупи Львівського національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької, заслуженого артиста України Ігоря Храмова, заслуженого діяча естрадного мистецтва України Марка Орловського, соліста балету «Життя» Володимира Мазура, соліста Львівського національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької, народного артиста України Олега Лихача, хореографа, бронзового призера Чемпіонату Європи 2007 року Сергія Баркалова, телепродюсера Олега Климовича, заслуженого артиста естрадного мистецтва України Ігоря Нетлюха високо оцінило хореографічну майстерність колективу «Росинка» і визнало юних рожищенських танцюристів переможцями фестивалю у жанрі «Танці народів світу» та нагородило кубком, дипломами і золотими медалями.


А керівника колективу Аллу Ковальчук відзначили дипломом за високу педагогічну майстерність та професійне виховання творчої молоді.

Неперевершене відчуття радості переможців фестивалю «Місто Лева 2017» Анни МірчукАртура ВознюкаСвітлани ЖилкоБогдана НіколайчукаДіани БобрикІллі СтоцькогоСофії БезверхоїІвана КлепанчукаАнни СоколовськоїДмитра ТищукаОлександри КлепанчукМаксима МатвійчукаЯни МосійчукРомана ТищукаВалерії Гуш та Владислава Федорука доповнили ще й незабутні враження від екскурсійної програми видатними місцями Львова.

Зокрема, діти піднімалися на найвищу в Україні вежу львівської ратуші, що є пам’яткою архітектури національного значення, відвідали шоколадну фабрику, майстерню карамелі, пройшли майстер-клас з випічки піци. А ще – подарували львів’янам свій виступ на площі «Ринок», влаштувавши справжній флешмоб.

«Дуже дякую Аллі Анатоліївні за те, що вона навчила нас танцювати. Ми стали переможцями і побачили багато цікавих місць у Львові», - пише у своєму коротенькому відгуці про поїздку на фестиваль Діана Бобрик.

«Я думаю, що ми вивчимо ще більше танців і будемо подорожувати по всій Україні», - додає Іван Клепанчук.

2

Натомість керівник ансамблю Алла Ковальчук щиро дякує за розуміння та підтримку, віру у творчі здібності колективу батькам дітей, які фінансово забезпечили поїздку, особливо Андрію Мірчуку, який займався вирішенням транспортних питань, Ользі МірчукНаталії КлепанчукЛюдмилі ВознюкОксані СтоцькійНаталії Тищук та Людмилі Мосійчук, які, попри щоденну зайнятість, знайшли час і можливість, аби супроводжувати дітей на цей фестиваль. Адже розвиток дитячого таланту у значній мірі залежить сьогодні від батьківського піклування та підтримки.

 

Коментарі
04 Квітня 2017, 18:14
Молодці діти та керівник ,ви підняли наше місто на висоту !подяка вам,ви молодці!
05 Квітня 2017, 00:39
Шановна Алла, Ви така молодчинка. Дай боже Вам натхнення, терпіння, здоров'я, усього усього усьго. І людини, і керівник.
07 Квітня 2017, 23:41
А від мене найбільша подяка керівнику!!! І низькій уклін,за те,що старається,і присвятила весь свій час для розвитку наших діток,і дає поштовх та впевненість на майбутнє,тому що на сьогоднішній день нам"уже дорослим"дуже важко чогось досягнути,а дітки після цієї перемоги усі сповнені надії і стараються робити кроки вперід до найвищих досягнень!Дякую усім!
11 Квітня 2017, 15:31
Дякую усім за теплі слова! Будемо і надалі плідно працювати з вашими талановитими дітками.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024