У Рожищі відбувся акустичний вечір

01 Квітня 2017, 18:00
2886

Акустичний вечір «Чотири акорди» скоро можна буде сміливо називати однією з візитівок нашого міста. Вже майже другий рік періодично відбуваються зустрічі-виступи молодих виконавців і зупинятись на цьому не збираються.

Вечір, який відбувся 31 березня був особливим і хвилюючим, а все тому, що організаторами стали школярі-дев’ятикласники – активна молодь нашого містечка – Віталій Герасимяк та Макар Мартинюк. Для них це був перший організаторський досвід і варто сказати, що справились вони на всі 100 %!



Відбувалося все, традиційно, в затишному кафе «Містечко», а технічним спонсором вже вдруге був магазин «Мажор». Серед виступаючих були місцеві виконавці, давні знайомі «Чотирьох акордів» – гурт «Namib», нові обличчя – новоутворений гурт «Three Hearts» та Дмитро Аршулік. Лунали як авторські пісні так і переспіви відомих (і невідомих) артистів, зокрема гуртів «Скрябін», «Океан Ельзи», «Nirvana» та ін. А пісні «На небі» та «Надія є» – зал співав хором.

У залі панувала тепла, невимушена і щира атмосфера – це ще один показник, що все у організаторів вдалося чудово! Так тримати!

1

2


1

Фото – Володимир Ковалюк.

 

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024