Учасникам АТО запропонували змінити вид діяльності

30 Березня 2017, 20:05
1756

Сучасні події на Сході не залишають байдужими нікого. Горе торкнулось не лише жителів Сходу, а кожної української родини.

Фахівці Рожищенського районного центру зайнятості не стоять осторонь і неодноразово підтримували учасників АТО, зокрема проводили різноманітні профінформаційні заходи.  


23 березня спеціалісти з черговою зустріччю завітали у лікувально-профілактичний заклад «Волинський обласний госпіталь для інвалідів війни». 

Присутнім учасникам АТО розповіли про роботу щодо працевлаштування демобілізованих та започаткуванні ними власної справи, допомогу у виборі сфери діяльності, здобутті нової професії чи підвищенні кваліфікації, підтримки членів родин учасників АТО та професійну орієнтацію дітей військовослужбовців.


З метою розвитку самозайнятості та для започаткування власної  справи, науковий співробітник Волинської державної дослідної сільськогосподарської станції Національної Академії Аграрних Наук України, кандидат сільськогосподарських наук Святослав Фарафонов, учасникам заходу продемонстрував  відеоролик на тему «Розведення кролів».


В результаті проведеної зустрічі демобілізовані учасники АТО висловили побажання й надалі проводити зустрічі в такому форматі, бо вони допомагають адаптуватися в мирному житті, надають багато корисної інформації, змушують думати про майбутнє.

Наталія Стащук  

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024