Діти в Залісцівській школі навчаються в теплі

27 Жовтня 2015, 17:00
1696

Нещодавно Район.Рожище інформував про те, що до опалювального сезону в районі не була готова лише ЗОШ с. Залісці. Тому в посиленому режимі працівники КП «Комунгосп» м. Луцька провели роботи із заміни тепломережі.

За словами директора школи Тамари Ткачук, проблеми з котельнею були вже давно. Протягом чотирьох років вона просила в районі кошти на ремонт котельні, але так і не дочекалася очікуваного результату. А коли влітку в системі повністю пропала вода, звернулася до голови РДА Інни Гайворонської, яка допомогла вирішити проблему.

— Оскільки повністю міняли теплотрасу, то працювали до 23-ї години ночі. Треба було докласти багато зусиль, щоб це все поварити і привести до ладу, — коментує Тамара Олександрівна. – Дуже вдячна працівникам за проведені роботи та голові РДА Інні Михайлівні за швидку реакцію та фінансову підтримку. Адже з бюджету було виделено незапланованих 360 тис. грн, а це немала сума.

Сьогодні залісцівські школярі в теплі та комфорті приступили до навчання.

На фото: інспекція на чолі з головою РДА перевіряє стан готовності теплотраси в Залісцях.

Коментарі
28 Жовтня 2015, 16:38
все в районі запрацювало після призначення п.Інни на посаду. Вона записала собі в заслуги навіть роботи зроблені в попередньому році. Але БПП з її прізвищем в бюлетені отримав достойний результат в районі, тому є надія, що висновки будуть зроблені.
28 Жовтня 2015, 19:01
виконання посадових функцій - то ще не величезне благо для людей, а лише обовязок, за який платять зарплату. і аж ніяк не месіанство.а за те, що ціле літо нічого не робила, а коли рак свиснув забігала - отримала від Гунчика айаяй...
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024