Купуйте новий випуск газети «Сім’я і дім»

26 Березня 2017, 19:31
1718

Свіжий випуск тижневика «Сім’я і дім» уже чекає своїх читачів.

Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про те, як четверо листонош працюють у поштовому відділенні, яке обслуговує чотири села у Горохівському районі. А мешкають ці жінки у Лобачівці – селі, де народився «тричі Шевченко»: актор театру та кіно, режисер Петро Панчук, котрий тричі з’являвся на сцені в образі Кобзаря. Петро Фадейович не забуває про малу батьківщину і кожного літа під час відпустки приїздить з Києва ставити спектаклі у сільському театрі, який сам і створив. Інший знаменитий земляк – письменник Василь Слапчук – родом із села Новий Зборишів. Про місцину, яка дала Україні стільки талантів, дізнавайтеся зі сторінок газети. 

Вадим Сидорук із Камінь-Каширського району у свої 22 повен життєвих сил та мужності. Перебуваючи в зоні АТО, Вадим побачив те, чого не транслюють на телеекранах. Він був на війні з самого початку у тодішній 51-й бригаді. Був під Волновахою, брав участь у звільненні Мар’їнки, отримав поранення у День Незалежності України. Свідчення очевидця про війну читайте на сторінках газети. 


Вона пише глибокі поезії, в аматорському театрі «Різнобарв’я» і шукає у власних текстах підказки на різні життєві випадки. Тетяна Ткачук із Володимира-Волинського – талановита особистість: пише, малює та ще й підкорює сцену. Нещодавно в івано-франківському видавництві «Дискурсус» вийшла друком збірка поетки «Воля і висота» – так здійснилася ще одна мрія письменниці. Про інші свої задуми авторка розповіла для газети. 

Також у номері – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, яскраві спортивні репортажі, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.

Купуйте! Читайте! Передплачуйте! Не пропустіть!

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024