Рятувальники роз’яснили дубищанам, як запобігти пожежам узимку

27 Жовтня 2015, 09:57
1513

26 жовтня, щоб попередити виникнення пожеж у осінньо-зимовий період, який є пожежонебезпечним, працівники районної служби з надзвичайних ситуацій провели профілактичні відпрацювання на території приватного житлового сектору в селищі Дубище. Під час подвірних обходів із дозволу господарів фахівці ДСНС оглядали помешкання, виявляючи протипожежні порушення, давали рекомендації щодо їх усунення, повідомляє прес-служба Рожищенського районного відділу УДСНС України у Волинській області. 

В умовах сезонного зниження температури дотримання правил пожежної безпеки у житловому секторі особливо актуальне, тож рятувальники інструктували громадян щодо дотримання правил безпеки під час використання електричного обладнання у зимовий період, нагадали про небезпеку використання саморобних обігрівачів та закликали не перевантажувати електромережу потужними приладами. Особливо ретельно радили оглянути печі опалення, побілити й оштукатурити їх, а перед топковим отвором обов’язково розмістити металевий лист.

Крім того, співробітники ДСНС провели роз’яснювальну роботу з одинокими та престарілими, багатодітними сім’ями, а також відвідали садочок № 1 та Дубищенську котельню.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром