Рожище: «Зимова агрошкола» націлює на самозайнятість

24 Березня 2017, 16:25
1483

У Рожищенському районному центрі зайнятості в рамках проекту «Зимова агрошкола» відбулися семінари  на тему: «Вирощування кролів» та «Квіти від весни до зими». Заняття провів знавець цієї галузі, ентузіаст своєї справи  Володимир Іщук.

Аматор Володимир Іщук розповів про принципи утримання та основи догляду за кролями. Наголосив, що при дотриманні всіх правил вирощування  кролів  забезпечується  численне,  здорове потомство. Присутні  також  обговорювали питання  реалізації м’яса та хутра кролів.


Красиві та прибуткові бізнес-ідеї  з вирощування квітів та  їх реалізації, пропонували на семінарі. Лектор  розповів про посадку  квітів, правильний догляд за ними  та торкнувся питання підбору насіння.

Заходи стали досить цікавими,пізнавальними та корисними.  Можливо для когось це стане стартом до започаткування власної справи.


 

Коментарі
26 Березня 2017, 01:48
та вміємо ми і квіти вирощувати і ягоду тільки куди її дівати коли не дають торгувати на базарі простим людям а перекупникам по 10 метрів можна площі займати<br/><br/>коли вже влада повернеться обличчям до простих трудяг а не перекупників
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром