Рожищенські депутатки записали креативний відеозвіт

23 Березня 2017, 14:20
3202

Чинним законодавством передбачено обов’язок депутатів місцевої ради періодично, але не рідше одного разу на рік, звітувати про свою роботу перед виборцями відповідного виборчого округу, об'єднаннями громадян.

Депутати Рожищенської міської ради від «Громадянської позиції» не тільки прозвітували перед своїми виборцями, але й підійшли до цього креативно.

 

Коментарі
23 Березня 2017, 17:11
Можна правду писати чи знову коменти терти будете?
23 Березня 2017, 17:19
Правду писати можна завжди! Без образ, без звинувачень та без "фактів" на які ви не маєте підтвердження. І ще - не забувайте вказувати своє власне ім'я та прізвище. Тоді, ми вам гарантуємо, що коментар не буде видалений! Під ім'ям "Виборець" ви маєте право внести пропозицію своєму депутату з округу, чи запитати про те, чи інше питання на яке б ви хотіли отримати відповідь.
24 Березня 2017, 02:07
Дуже поважаю Анатолія Гриценка як політика і розумію, що такий б навів порядок в нашій анархічній країні, тому ЗАВЖДИ голосую за нього на виборах. Але, на жаль, чесним, грамотним та порядним людям в країні беззаконня немає місця в управлінні державою. А проходять до влади, переважно брехуни та лицеміри, використовуючи при цьому інформаційний ресурс ( інтернет, телебачення, радіо), які вішають на вуха людей лапшу, а люди так легко ведуться на брехню і вибирають не тих, кого потрібно. <br/>Проблема нашого народу в тому, що не вміють розпізнати і обрати достойного лідера для керівництва країною. Одним з таких лідерів, на мою думку, є Анатолій Гриценко.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024