Рожище: рятувальники навчили дітей правил безпеки

18 Березня 2017, 10:00
1708

Днями на території Рожищенського навчально-реабілітаційного центру для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату працівники державної пожежно-рятувальної частини №3 провели для вихованців закладу громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». 

Основна мета заходу - ознайомлення дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, із діяльністю пожежно-рятувальної служби та основними правилами пожежної безпеки.


Під час заходу співробітники ДСНС продемонстрували дітям пожежно-рятувальне обладнання, що є на озброєнні пожежної частини, розповіли принцип його застосування.


Також вони звернули увагу присутніх на суворому дотриманні основних правил безпечної поведінки у побуті, зокрема під час користування електричними приладами, опаленням. Кожен зміг відчути себе у ролі справжніх рятувальників, примірявши захисні костюми, бойовий одяг та каски.


Крім того, працівники пожежно-рятувальної служби наголосили молоді на недопущенні пожеж в екосистемах, що є актуальними під час потепління навесні, а також розповіли про поведінку у разі знаходження вибухонебезпечних предметів. 


 

Коментарі
18 Березня 2017, 22:52
помилка в тексті..."працівники пожежно-рятувальної служби наголосили молоді на допущенні пожеж в екосистемах" тобто підпалюйте на радість пожежникам їм не має чим зайнятись крім того як їздити і травичку гасити...
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39