Депутати Рожищенської райради висловили свою позицію щодо останніх подій в Україні

17 Березня 2017, 08:00
2335

Депутати райради одноголосно підтримали звернення до Президента України Петра Порошенка, Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, Голови Верховної Ради України Андрія Парубія і Генерального прокурора Юрія Луценка щодо дій стосовно учасників економічної блокади тимчасово окупованих територій окремих районів Донецької та Луганської областей України.

У зверненні депутати висловлюють підтримку повної торговельної блокади тимчасово окупованих територій та дій  добровольців.

Рожищенські народні обранці вимагають негайного прийняття Закону «Про тимчасово окуповані території», щоб унеможливити провокації, які мали місце напередодні Дня українського добровольця поблизу залізничної станції «Кривий Торець».

«Вимагаємо дати правову оцінку даній ситуації, що відбулася та взяти розгляд даної справи під особистий контроль, забезпечити притягнення до відповідальності винних осіб, керівників Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України, антитерористичної операції», - йдеться у зверненні.

Також депутатський корпус Рожищенської районної ради висловив підтримку блокади банків з російським капіталом, які можуть бути причетні до фінансування терористичних угрупувань «ДНР» і «ЛНР».

Відповідне звернення направлене Президенту України, Кабміну, Верховній Раді та Раді національної безпеки і оборони України.



 

Коментарі
17 Березня 2017, 11:24
молодці наші розумні депутати
17 Березня 2017, 15:03
Убогість окремих матеріалів зашкалює!!! Якби мова йшла лише про окремих депутатів райради, то так, назва вірна: "Депутати Рожищенської райради висловили свою позицію щодо останніх подій в Україні". По факту ж в статті мова йде: "...Депутати райради одноголосно підтримали звернення..." - тобто практично весь присутній у залі депутатський корпус. То так треба і писати: "Районна рада висловила свою позицію щодо останніх подій в Україні". Ключове в цьому ОДНОГОЛОСНО. Учіть матчасть, писаки))) Або беріть курси дистанційно у Ожиєвської!
17 Березня 2017, 15:12
То видно та плаче, яка платила гроші і просила Ожиєвську мочити Музику?))))))))))
17 Березня 2017, 15:29
Нічого подібного)) Не вгадав/не вгадала. Але викладена мною суть все-таки правильна!!!))) Бо всі наступники Ожиєвської - Петрук, Зенц, Романенко (з відомих широкому загалу) і інші маловідомі чи взагалі не відомі і поруч не стоять з Ожиєвською в сфері журналістики!)) В її тіні не стоять! Алла виконувала ефективно і досить ефектно свою роботу, а усі ініші - користуються можливістю заробити сяке-таке баблішко і когось очернити, ну це ж правдааааааааа.....)))
17 Березня 2017, 15:38
Той що гниль всяку підкидав))))) Тільки узбагойся, всі знають, що згадана особа писала тільки заказуху. А от інші матеріали писали зовсім лєві люди. Тільки йшло воно тіпа від панянки. Тому йди десь випий валеряночки і покури! А до чого вже Романенко приплів, валяло)))))
17 Березня 2017, 16:25
Хороший Музика керівник. Виважений, розумний, депутати показали хто в районі господар. Єдиний моноліт. Хвала Вам депутати. Оберайте таких керівників як Музика постійно.
17 Березня 2017, 21:34
Страшно було дивитися на Мєдного з Ворончина, зробив такий рев в підтримку Новосадихи, що люди з Воночина , Студинь, з хатів повибігвли. Пуп йому розвязався. Викликали швидку. Надали допомогу в майже не притиомного лоставили до дружини. Кричав Танька , Танічка,Танюшка нащо ж я заставив все село за тебе голосувати. Ти не оправдала довіри.
17 Березня 2017, 22:21
Хтось довенько працював над тим щоб випробувати депутатський корпус на міцність одностайність і .непохитність . Старався його розвалити, Не вдалось. Депутати, на Вас одна тільки надія. ііна Андрія Євгеновичуа - тримайтеся і правда буде за Вами А ці Таньки, Інки , Лільки, Наташки, Ігори, Ленки, Свєтки, Карнатовські Клебанські залишаться надовго на язиках у рожищан. Довго рожищани будуть ходити ніби під наркозом від іхнього керування. . Це треба записати в історію нашого краю.
18 Березня 2017, 00:08
Що то ви за істерику вкатали??? Розкрийте оченята, знайдіть "кнопку" запропонувати новину і шмаляйте так, як вважаєте за потрібне! Ніхто ж вам не боронить! А то розєрипенилися, обслинилися. Фу! Неприємо.
18 Березня 2017, 08:14
Таки правда захисники ще ті зібрались Касянчук, Хведчак та Дорошенко, еліта району. Цікаво вони своїх виборців з запою виводять, чи постійно підтримують?
18 Березня 2017, 09:32
Захищають власні бвзнесові структури на тереторвї свого села. Касянчуку з Ворончина требв придбати смсиренну сорочку. Спонсорне Хведчак з Кременця. Піску вивіз огого скільки. Дорошенко з Дубищ хай прослідкує пересування по його барах славнозвісного (звлля) Дорошенко підтримує всіх аби погрубшала власна кишеня.
18 Березня 2017, 14:22
Депутати так тримайтеся одностайності в своїх рішеннях, тоді народ вам буде довіряти ще більше. Правильніодепутати зробили. Вони зразу зорвєнтувалися як вибирали заступника голови ради товариша Хведчака і побачили... Дружина Хведчака в депутати пішла для чого 7 Щоб добре кричати в Крижівці до людей, залякувати їх і пісочком гратися......" Маленькими машинками" вивозити ... На хліб заробляти тяжко жити їм стало...
19 Березня 2017, 16:26
А чому ви такий не байдужий до Касянчука, Хведчака і Дорошенка? Вам траба чужі гроші?
19 Березня 2017, 18:12
Обманним шляхом живуть. На людях наживаються. Пісок то в Крижвіці а живе Хведчак у Кременці.Далеченько забрався. огого. А хату будує то в Ржищах одним словом місце дислокації міняє.
19 Березня 2017, 18:57
Так жителі його і обрали
20 Березня 2017, 00:36
Не жителі його обрали, а він сам себе обрав і жителів не питав...а жінка стільки разів на сесію приходила, що на пальцях однієї руки порахувати можна...
20 Березня 2017, 00:36
Не жителі його обрали, а він сам себе обрав і жителів не питав...а жінка стільки разів на сесію приходила, що на пальцях однієї руки порахувати можна...
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024