Гайворонська і Музика «побили горщики»

16 Березня 2017, 16:30
7366

Каменем спотикання стало основне питання сесії районної ради «Про звіт голови райдержадміністрації щодо виконання програми соціально-економічного розвитку та делегованих повноважень за 2016 рік».

На 19-ту сесію районної ради прибуло 30 депутатів з 34-ох можливих.

Основним питанням порядку денного сесії став звіт голови РДА Інни Гайворонської.


Минулого тижня цей документ вже був озвучений перед громадськістю, частково у районній газеті «Наш край». Тому про досягнення місцевої влади за минулий рік депутати слухали краєм вуха. Звіт переважно складався з плюсів.

Це ріст промислової продукції (6 місце в області) і зовнішньоторговельного обороту, 6-те місце по урожайності зернових, яка становила 49 ц/га, традиційне 1-е місце за чисельністю поголів’я свиней – 20779 голів. Особлива гордість – лідерство в області за кількістю родинних ферм.


Згідно із статистичними даними  значно поліпшився фінансовий стан району, до зведеного бюджету фіскали зібрали 67,6 мільйона гривень податків та інших обов’язкових платежів.

Згадувались досягнення і у розвитку соціально-культурної сфери. Це, зокрема, реконструкція приміщення дитсадка у селі Залісці і придбання двох шкільних автобусів для навчальних закладів у Переспі та Крижівці.

Загалом картина, яку змалювала у звіті голова РДА Інна Гайворонська, виглядала оптимістично. Натомість депутати нагадали про закриття п’яти шкіл у районі, про жахливий стан доріг, про нечесних бізнесменів, які орендують землі і не сплачують податків, про «санта-барбари» із призначенням начальника райвідділу освіти, внаслідок чого і лихоманило освітню галузь в районі.


Тому, коли справа дійшла до голосування, думки депутатів райради розійшлись – одні підтримали звіт голови РДА, інші утримались, а представники «Батьківщини» і «Самопомочі» взагалі проголосували проти.

З 30-ти депутатів «за» проголосувала лише половина, а це означало, що звіт голови райдержадміністрації не підтримали. Після цього з місць посипались образи на адресу голови районної ради Андрія Музики від окремих сільських голів і депутатів. Було видно що політичне протистояння, яке сьогодні відбувається на найвищому рівні у державі, дійшло і до місцевих рад.

Після перерви сесійну залу покинуло 10 депутатів, які таким чином висловили свій протест проти попереднього рішення.


Голова райради Андрій Музика вирішив дещо привідкрити завісу політичних ігрищ навколо звіту голови РДА.

Він повідомив присутнім, що Інна Гайворонська передала йому папірець, в якому обізвала його і депутатів, які проголосували проти її виступу, нецензурним словом на букву «Х». Сама ж Інна Михайлівна це заперечила і закликала депутатів до толерантності.

Та, схоже, в місцевій владі розпочався новий виток протистояння між адміністрацією і радою. Це не нове явище для нашої рожищенської політики. Як свідчить історія, ні до чого доброго перетягування владної  ковдри не призводить.

Як висновок, громадам потрібно якнайшвидше об’єднуватись, щоб не залежати від зведення рахунків між районними чиновниками і дрібними політичними бонзами.

Коментарі
16 Березня 2017, 19:07
ого початок не поганий, ПОНЄСЛАСЯ! зараз будуть відра бруду!
16 Березня 2017, 19:36
Потрібно вивчати проблеми міста, а не ,,бити горщики,,
16 Березня 2017, 19:45
Та скільки ж можна ті проблеми вивчати, хоть щось з розумом робити треба а не викручувати текст , щоб гарний звіт вийшов, не можеш, не вмієш, не виходить звільняйся , йди свинаркою до Безверхого, в Музики он , вже скоро 20 років, як все виходить, і проблеми всі вивчив і відповіді знає, а як не знає то гріша казаковічь підкаже, вже з райради хіба вперед ногами, так звик
16 Березня 2017, 19:45
нЕХАЙ ПРОЗВІТУЄ НОВОСАД КОЛИ СУД НАД СІРОЖКОЮ ПОЧНЕТЬСЯ
16 Березня 2017, 19:49
Музика показав шо воно є
16 Березня 2017, 19:50
Як Гайворонській то "Х" в тексті статті можна а в коментах не можна? модераторша ?
16 Березня 2017, 19:58
САМИЙ АКТИВНМИМ СІЛЬСЬКИМ ГОЛОВОЮ БУВ ІЗ СЕЛА ВОРОНЧИН. ЦІКАВІ ФАКТИ ЯК ВІН ПДКИНУВ ЗА СЕБЕ І НОВОСАД ПІД ЧАС ГОЛОСУВАННЯ БЮДЕТЕНІ ІТИМ ЧАСОМ ЗРОБИВШИ СОБІ І НОВОСАД ДЕПУТАТСТВО. пРОСИДА ВОНА ЗРОБИТИ ВСЕ МОЖЛИВН І НЕ МОЖЛИВЕ ЩОБ ПРОЙШЛА ПО ПАРТІЇ НОВОСАДИХА
16 Березня 2017, 20:04
разом роблять великі відкати
16 Березня 2017, 20:22
Колотить район музика гнати його
16 Березня 2017, 20:53
Нвосадиха до цього керувала РДА тепер можливо її каденція закінчиться. Хтось буде другий керувати районом. а Інну Михайлівну шкода , що так довірилася Новосадисі Навіть ще не всі депутати змогли розгадати цію аферистку - приходили до її в кабінет і до вечора ""гуляй дуща пекла не буде"!"
16 Березня 2017, 21:01
Андрійко і Гришко знову показали що вони гни..и... потрібно було за звіт музики так само проголосувати а не інтенсивність і авто під одне місце пенька дати
16 Березня 2017, 21:31
Гнати це картаве чиперадло, сидить дармоїд на шиї у людей машину розби пробачили проїзд в з Луцька до роботи за державний кошт пробачаємо на ремонт зараз виділив собі 60 тисяч пробачаємо, а що він робить <br/>для громади ? нічого пусте місце .
16 Березня 2017, 21:33
А ще хай Матвея собою прихопить, ще один дармоїда при всіх партіях був нагріб добре, а зараз праведника користь.
16 Березня 2017, 21:39
От за новосадиху незнаю а за музику укроп і батьківщина ледь голосів назбирала в тихотині як то кажуть ледь проскочив завдяки фальсифікація а тепер щось корчить із себе нікчема навіть не назвеш чоловіком
16 Березня 2017, 21:41
Ще не довго тобі осталось підеш каструвати собі подобних
16 Березня 2017, 21:45
Що думав усі бюджетні кошти на зуби відправити не вдалося знаємо як ви там працюєте і це питання скоро буде на часі хватить відмивати державні кошти разом із музикою.
16 Березня 2017, 21:49
Ні він буде по своїх зубах директора рд просвіта обирати, жах до чого той музика докотився женіть його мітлою поки зовсім не пізно не даремно кажуть не дай Боже з хама пана от так і в нас.
16 Березня 2017, 21:55
Кожної пятниці новосадиха спонсоруєє бензин адміністрації а голові рда розпочала постачати коли ще та не була призначена офіційно
16 Березня 2017, 22:00
Якби там не було, але вчинок з образливими записками не достойний ЖІНКИ! А ще й з лайкою чи то матами... Тут ти Інно себе опустила дуже низько. Це не припустимий вчинок людини, яка займає таку посаду.
16 Березня 2017, 22:04
Так зараз н''''''''''ха керує рда справді більше за голову рда по всіх відділах ходить вказівки дає.Ну як то в народі кажуть із хама в пани би,,,,,,,, ло ніким не виховане
16 Березня 2017, 22:25
Молодець Гайворонська такий ляпас зробила нижче пояса музиці, а воно як дитя розплакалось образили з м<br/>узики керівник як з солдата балерина.
16 Березня 2017, 22:31
Все Рожище і район сміється з того чудака Музики нічого доброго від нього , це гнида яку треба було роздавити ще до початку. Воює з жінками і думає що він герой, сьогодні сільські обранці тобто голови рад показали йому місце у п......ши.
16 Березня 2017, 22:48
Дійсно Музика &quot;х&quot;, а Гайворонська &quot;п&quot;! Що за нездари керують в районі? Ту &quot;п&quot; -призначили, того &quot;х&quot; -вибрали з фальсифікаціями. Цирк. Клоуни рулять.
16 Березня 2017, 22:50
От як це все низько і підло! Усі ці ігри в політику, нинішнє керівництво РДА та райради одне одного вартують - що Гайворонська, що Музика... Їх обох породив Савчук, а це нікчема, підла жадібна скотиняка, яка нічого доброго в житті не зробила. Ще й Самооборона тут домогає усім і самій собі в тому числі жити... Таки дійсно на такий увесь контингент потрібно гестапівця і щоб гарапою! Але саме цікаве в цій каламуті те, що усе зводиться до примітивного зведення рахунків, причому у гнилий спосіб. Чого ніхто не розкритикував Гайворонську за соціально-економічний розвиток, якого по факту не має - є деградація району, повна регресія, ПОВНА. &quot;Давати&quot; на столі і займатись економікою - це як мінімум дві велиці різниці і тут Інна Михайлівна з її декларативним гаслом на представленні на посаду &quot;...вже настав час робити ЯКІСЬ конкретні зміни, реформи в районі...&quot; все ніяк не може визначитись ЯКІ саме зміни і реформи... Чи то від незнання чи то від великого розуму - нікому про це не відомо... А чого варта її команда &quot;реформаторів&quot;... Такої густоти бездарних замів і керівників на один квадратний метр району ще не було!.. Хоча було - при Савчуку - усі ж іще памятають Деркача, Московку, Солодуху ну і Хомяка древнього... А що Музика? Його рівень прикарманювати ноутбуки, а потім вигороджуватись в &quot;органах&quot;, невже цей &quot;гикавий&quot; думає, що його функція за держкошт службовим авто на роботу і з роботи їздити? Та трохи то не так має бути... А Самооборона &quot;ДОБЛЄСНА&quot;? Одні гасла і лозунги, звинувачування усіх і вся у всіх смертних гріхах... Мерзота! Для прикладу, Шварцкоп, йди або фотографом по весіллях або в автодор дорожним робітником і ЗМІНИШ ЖИТТЯ НА КРАЩЕ!, Дулюк - Василь Т. тобто - йди теж на роботу, бо не за горами Е-декларування і тобі ніяк буде перед ЗАКОНОМ совісті, коли у тебе спитають за що ти живеш, безробітний фахівець у всіх галузях... Чи тобі за мітинги та потрепані нерви Гунчику хтось платить? Хто? Менший Дулюк? Таке вже було - він організовував, ти пахав, він має новобудову, ти шиш! Вас усіх, усіх, хто зараз колотить треба або в Сибір, або піднімати цілину, бездарі-марнославці! Тьху, бридко це все!
16 Березня 2017, 22:57
Розходилися))) Музика може й не найкращий голова, але Гайворонській давно час показати, що вона в районі не бАгіня!!! А то пообсажувалася лизоблюдками і думає, що щось долупила. Менше б з Новосад водилася - більше б поваги мала.
16 Березня 2017, 23:17
за Шкільного, не разу не згадали. А як не як права рука, головний &quot;п&quot;-лиз
16 Березня 2017, 23:25
А де в Новосадихи такі гроші всіх спонсорувати?
16 Березня 2017, 23:46
Такого депутатського складу в районі ще не було.Це непотріб,який зібрався з цілого району.Це клоуни на замовлення Музики та Гайворони.Всі сесіі проходять як циркове дійство. Кожен з них прийшов відстоювати лише оплачувані інтереси зацікавлених осіб, і аж ніяк не вирішувати великі проблеми біднющого району і своіх обранців.А Музику і його команду гнати треба давно.Він як прийшов на посаду,то його словниковий запас був на рівні сільського безграмотного пастуха.І за час царювання в районі ,окрім особистоі наживи, остаточного розвалу району він для людей нічого не зробив і не зробить.Шановні виборці,висловити недовіру треба не лише голові Рда,а й нікчемі Музиці і всьому депутатському складу.Ганьба!
16 Березня 2017, 23:55
ну все Новосад обіцянку не каламутити до звіту виконала. тепер чекаємо судового позову Горбача до ........ до кого не можу збагнути. чи то до голові районнної ради чи то до депутатів. все цікаве ще попереду.&quot; культура &quot; рулить
17 Березня 2017, 00:07
Гнати треба, як Гайворонську так і Музику гнилі люди.
17 Березня 2017, 01:07
Шановна ви наша, змилуйтеся над районом! Дайте нам спокій ідіть собі кудись далі! Чому ви з вашим чоловіком за нас вчепилися? І команду свою заберіть! Заступників, керівника апарату і начальника відділу культури! Будь ласка! Хай у вас все буде добре, але подалі від нас! До речі, щодо Новосад, вас не дивує, що такої кадри більш жоден район не має? Попитайте кого, може ще хтось собі такого спеціаліста захоче, який завжди в центрі скандалу. Тут ваші люди в коментарях Музику поносять, але зрозумійте вкласти в голови людям таким чином інформацію, що ви хороша, не вдасться. Є давня перевірена істина: скажи хто твій друг... Так от ви себе дружбою з такою сумнівною особою, як Новосад, дискредитували від самого початку. А зараз вже і поготів. До того ж за цей час ви проявили себе, як неспроможний керівник. Ідіть собі, досить розпинати Родищенський район.
17 Березня 2017, 11:03
Хто дурніший? той що робить кіпіш в районі, чи той що пише брудні коментарі?
17 Березня 2017, 11:08
той хто пише брудні коментарі!!!!!!!!
17 Березня 2017, 11:21
Ще треба було батона золотого подарувати бо не доїхали через сніг , а золотенький її чекає
17 Березня 2017, 11:22
Ще треба було батона золотого подарувати головіа рда була в списку на одержання бо не доїхали через сніг, а золотенький її чекає
17 Березня 2017, 11:37
Молодці сільські голови які підтримала голову РДА у них ще є здоровий глузд , а музику гнати в три шиї бездарне чудо ГАНЬБА!ГАНЬБА! Це справедливий вислів для нього! Тепер так будуть зустрічати його в кожному селі району!
17 Березня 2017, 11:39
Буде вищий суд!
17 Березня 2017, 11:45
А Новосадиха молодець! Стала депутатом, на відміну від інших, працює, виховує сама своїх дітей і плювала на всі ваші плітки, а хто тут її обсирає то тільки від заздрощів. Бо закинути нема чого вже лізли куди хотіли і в особисте життя і в робочі процеси...........
17 Березня 2017, 11:46
Бог розтавить всіх на свої місця!
17 Березня 2017, 11:51
Краще треба було прийти на сина подивитись як він виступав на сцені коли звітувала ДМШ і одягнути як належить бо дитина виступала у резинових капцях , який з нього депутат від громади коли він не може дати ради своїм дітям .
17 Березня 2017, 11:53
Свого часу райрда прийняла постанову про заборону входити в територіальні води району російським підводним лодкам. Крим росіяни забрали а російські лодки злякались і до нас не прийшли. Зараз пропоную депутатам прийняти рішення про присвоєння Тимошенко народної артистки України. ЇЇ гра в інвалідній калясці справді вражає. Навіть німецькі лікарі їй повірили. Музика працюй...
17 Березня 2017, 11:53
Гляньте на фото істиний вигляд Музики! Жесть! І цим все сказано!
17 Березня 2017, 11:57
Ти краще розкажи як за державні кошти хату будуєш
17 Березня 2017, 12:55
ЗВИЧАЙНО ПІДТРИМАЛИ, АДЖЕ НАША ОЧІЛЬНИЦЯ ПРИКРИВАЄ НАШИХ СІЛЬСЬКИХ ГОЛІВ, ЯКІ ПРАЦЮЮЧИ НА ПОСАДІ ДОДУМУЮТЬСЯ ЧЕРЕЗ МІСЯЦЬ ЇЗДИТИ НА ЗАРОБІТКИ ЗА КОРДОН ПРАЦЮВАТИ ПОКОЇВКОЮ. ЦЕ ВЖЕ НІ В ЯКІ РАМКИ НЕ ВХОДИТЬ. ДЕ АВТОРИТЕТ СІЛЬСЬКОЇ ГОЛОВИ, НЕВЖЕ ЛЮДИНА НЕ РОЗУМІЄ НА ЯКІЙ ПОСАДІ ВОНА ПРАЦЮЄ. ДЕ НАШЕ АНТИКОРУПЦІЙНЕ БЮРО.НЕ МАЄ КОМУ ЗАЙНЯТИСЯ ЦИМИ ПОСАДОВИМИ ОСОБАМИ.Я ДУМАЮ ЩО ІНШІ СІЛЬСЬКІ ГОЛОВИ ЗНАЮТЬ ПРО КОГО ГОВОРИТЬСЯ.
17 Березня 2017, 13:24
кукурі-кууууууу
17 Березня 2017, 13:33
Прочитала коментарі. Не можу дати об'єктивну оцінку, бо нікого з вас не знаю. Але одне знаю точно -- диму без вогню не буває. Так що шановні робіть висновки, бо авторитет велика штука, а ви, судячи з вилитого на вас бруду, його втратили .
17 Березня 2017, 13:41
Люблю
17 Березня 2017, 14:29
Люблю любити
17 Березня 2017, 14:31
Музику треба вже давно гнати в дві шиї
17 Березня 2017, 14:33
То давайте любити одне одного тоді й проблем буде менше
17 Березня 2017, 14:56
Якби Гайворонська так працювала на район (а не для себе) як по клавіатурі в коментарях - то і звіт завердили б, а район процвітав би. І не треба прикриватися сільськими головами, колом подружок (заступників), бо хто ж не знає - кругом інтерес савчуків.
17 Березня 2017, 15:12
А як вона може працювати - заступники -&quot;любі друзі&quot;, ні більше - кохані подруги Савчука. Один Шкільний в це правило не вписується, але і то не в рахунок - той заточений &quot;гребти&quot; під себе не дивлячись ні на що. До речі, цікаво, як справа із самозахватом землі (під баром Шкільного)? жителі будинку поряд піднімали гостро - що, і тут &quot;порішали&quot;?
17 Березня 2017, 15:19
Теж авторитети найшлися. Хоч один за роки головування, щось зробив? Хай завезе покаже як догосподарювався. Доріг по селах нема, фапи, клуби знищені, справжня ганьба! А Касьянчук, що писати чи читати навчився, тільки те знає що сумку в Рожище треба завести.
17 Березня 2017, 15:26
Гайворонська вже наробила, школи закриває, нищить село, а ці головастики її підтримують. Виходить громади в селах підтримують закриття їх шкіл. Якісь дурниці, де логіка? . . . Мабуть корупція. . .
17 Березня 2017, 15:28
Це та на &quot;П&quot; винна. Вона тільки те і робить, що воду мутить, бач як голів настроїла!
17 Березня 2017, 15:32
Вони скільки грошей просили на папір , на святкування і на інше, а суми з потолка брали. Коли нарешті склали калькуляцію то суми в три рази менші вийшли. Можливо сільські голови теж так кошти витрачають за відкати?
17 Березня 2017, 15:32
убогойся вже кінець
17 Березня 2017, 15:34
Та ці сільські обранці з садками ладу не можуть дати, і там наживаються.
17 Березня 2017, 15:37
нічого не вернуть поїзд пішов не на корить гандрухи
17 Березня 2017, 15:45
Любі наші &quot;П&quot; та &quot;Х&quot; хочу нагадати вам , що в країні йде війна, а три роки назад була Революція &quot;Гідності&quot; і якщо ви розумієте та усвідомлюєте, що в країні відбувалось, відбувається та з поваги до Нас виборців напишіть вдвох заяви на звільнення це буде гідний вчинок та вихід з ситуації.
17 Березня 2017, 15:55
ей, адміністрація, ви що роботи не маєте? Ах, точно, замало дали грошей на папір і бензин! залишається лише коменти строчити.
17 Березня 2017, 16:04
я зараз пожаліюся депутатам
17 Березня 2017, 17:09
Керівники РДА. Візьміь в своє керівництво школу І.М.Петрука. Поверніть давню славу району. Дайте працювати достойним людям. В теперішніх працівниках низькі моральні якості. Працюйте над підбором кадрів.
17 Березня 2017, 17:19
вспокоїтися не можеж останні судорги
17 Березня 2017, 17:46
Нічого, скоро обєднаємося у громади, якими будуть керувати достойні голови, а не бездарі без освіти, які пролізли на виборах &quot;правильними і неправильними шляхами&quot;.
17 Березня 2017, 18:12
Після цієї сесії вже полетять середні школи.Після поради Матвійчука Анатолія до Гайворонської про реорганізацію шкіл
17 Березня 2017, 18:15
Напевно Музика і та компанія будуть розганяти вже методкабінет.Работніки
17 Березня 2017, 18:23
Молодець.А то в деяких середніх школах по 50,60 учнів (Береськ,Щурин,Сокіль).Шановні депутати прийміть кардинальні дії.І то чим швидше.Там дуже гарна економія.Пора вже робочої групи працювати.
17 Березня 2017, 18:30
Слушна ідея, спасибі. Розганяти певно що ні, а розібратися чому зарплата в працівників методкабінету в декілька разів більша ніж в начальника відділу - треба. Трудяться не покладаючи рук, ніг чи що там ще?
17 Березня 2017, 18:35
Ага, а вона така спритна і робоча, що просто кинулася робити. Якби ж Гайворонська слухала депутатів, то половини тих цирків (і циркачів з РДА) в культурі, освіті, точно не було б.
17 Березня 2017, 18:36
Давно пора!
17 Березня 2017, 18:41
Про фото - підловили момент класний. Ви зверніть увагу на Гайворонську - вона така відморожена завжди.
17 Березня 2017, 18:47
Замітили, не стало коментів з РДА. - Просто в них сьогодні скорочений робочий день (до16.00), а якщо врахувати, що до завершення ніхто не досиджує - вот на маєш. А гайворонська ж дала чіткі вказівки мочити... Непорядок!
17 Березня 2017, 21:25
Праіильно з якими моральними якостями робить Танька, Позор для району.Та її вже в областв добренько знають про її походеньки. та професіоналізм. А викладачам якіі вчать дитину яка не тих капцях. прийшла на урок.То ж ви на її заробляєте то великий позор для вчителя таке виносити. І ви скажите що хтось це сказав. інший ми чисті та пухнасті.Хто знає в кого навчається і чия ця дитина. Позорники. Виганяти такого вчителя з роботи разом з директором. За тих дітей отримують премії. Час не чекає а розставить крапки всі над і..
17 Березня 2017, 23:54
Ви б не палилися так тупо і між своїми коментами де гоните на Музику робили перерву хоч годину. А то сіло чмо тупе в лупить через хвилину-дві - типу різні люди! Фільм є про вас &quot; Тупий і ще тупіший&quot;))) Скажіть Гайворонській хай вас на якісь курси підвищення кваліфікації .
18 Березня 2017, 09:02
В нас ще люди і дальше вірять не в себе а в доброго царя . Ну що в вашому житті зміниться якщо поміняють керівництво району . Будете їздити по гарних дорогах , перестануть закривати школи , а будинок культури очолить відомий співак Вакарчук. Дороги не поремонтують бо на це ніхто не дасть грошей тай в держави їх і немає школи будуть закривати бо нащо потрібні вони коли немає дітей а Вакарчук за пару тисяч гривень культурою в районі не займеться.
18 Березня 2017, 09:22
Прийдуть кращі і покажуть роботу. Іфрастуктурою користуються ще тою яку створили попердні керівники. Значить маємо і можемо вірити у хороших керівників району. Свої своїх палять. Вчителю з ДМШ треба охаяти дитину, яка прийшла не в тих чобітках.? Ганьба такому вчителю.. Забрати дитину у такого горе вчителя. Там без обговорення з директором не обійшлося. де єтика педагога. ? На що дивиться директор . Наводить хай порядок. Ходити вже не може тупцює на мвсці, як столітній дід.
18 Березня 2017, 09:49
Хведчак з дружиною хотів прихватизувати содочок №3 Не вдалося Депутати заборонили. Тоді прихватив примвщення Аваль банку, пісок,почав вивозити, заправки та магазини будувати. Бувший регіонал. Може хтось з партійців гроші позичив на розкрутку?
18 Березня 2017, 11:11
Оце ватою народ набивають, ніхто нічого незмінить. Та красти так не будуть, не всі ж такі безсовісні. А то дивитися на цих захисників Касянчука чи Хведчака бридко, в них язик повертається Ганьба комусь кричати. Якщо такі захищають, можна вже з посади знімати.
18 Березня 2017, 11:21
Ще Дорошенко рота відкривав, ще мало. . .
18 Березня 2017, 13:40
Закрийте цей сайт,а то те що вам не подобається то ви видаляїте.всі погані тільки ви хороші разом з Музикою.Скільки він вам платить?
18 Березня 2017, 13:58
А Музику тепер розвели.Клюнув він на їхню вудочку.Тепер готуйся недовіра тобі світить.Про це вже йде жваве обговорення.І правильно хлопці зробите.Хто,хто а він вже засидівся в тому кріслі.ВСЯ ОБЛАСТЬ СМІЄТЬСЯ НЕЗАМЕНЯЇМИЙ ЧУВАК
18 Березня 2017, 14:09
Касянчук &quot;Мєдний&quot; з Ворончина нехай скаже кому йдуть зернові за невитрибувані паі. На сільську раду чи чи йому ? Тільки свиней не тримав би. Нехай з цим питанням і прозвітує на сесії Касянчук. Думає люди дурні<br/>нічого не бачать. А тоді хай кричить. Кому, кому а йому треба закрити рота і мовчати..
19 Березня 2017, 00:30
Мова йде не за дитину , а за батька Паламаря сам возить чужих дітей на квадроциклі своїм РАДИ не дає. Мати виховую як може і вчителі гарно навчили грати.
19 Березня 2017, 01:33
Касянчук преміксами свиней годує!!!
19 Березня 2017, 10:33
новосадиха з степанюк не хвилюйтеся.
19 Березня 2017, 12:17
Не сесія Ради,а клоунада.Не бувши там,а лише прочитавши коментарі,зрозумів,що ця влада нічого путнього для району не зробить.Через особисту неприязнь.Вміють лише бруд лити один на одного.95-квартал відпочиває.
19 Березня 2017, 18:02
Подивіться на своїх двтей. Освітяни зсуджують таку поведінку вчительки. Якій не сподобалися чобітки в дитини. Макаренко казав,що вчиель повинен ввійти у внутріішній світ дитини зрозуміти її , відчути стан маленької душі, перейнятится проблемою дитини і дпомогти Директору школи потрібно зробити висновки з таким викладачем ДМШ. Це далеко не педагогвчно. Вчитель є проблемний.
20 Березня 2017, 15:55
з району рожище боти рда переключились на сайт волинь пост. коментарі там можуть писати тільки вони явна заказуха. пан котлюк вже неперрший раз на них працює. сава проплатив!!!
20 Березня 2017, 22:47
Замість поливу невинних людей брудом і збором невірної інформації йдіть у АТО, то буде хоч якась користь від вас &quot;коментатори&quot; і чи буде?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!<br/>Робіть добро й сторицею вернеться вам.
21 Березня 2017, 09:12
якщо так просто , то чому самі не в ато. фраза &quot;ідіть а ато&quot; чомусь на мій погляд перетворилася у фразу &quot; ідіть на....й&quot; . в такий спосіб всі хто &quot;посилає&quot; хочуть здихатися неугодних. до вашого відома на сьогоднішній день перебування в Збройних Силах - це контракт .а це в свою чергу вибір професіі військового. ким і де працювати пропонують лише в центрі зайнятості. так що шановні &quot;доброжелатєлі&quot; прямим текстом ідіть в а....... перепрошую на...й
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024