У Рожищенському НВК № 4 відбувся семінар «Плекаємо патріотів»

13 Березня 2017, 15:30
4659

У п’ятницю, 10 березня, на базі Рожищенського НВК №4 пройшов семінар педагогів-організаторів на тему «Плекаємо патріотів».

Відкрила семінар методист районного методичного кабінету Тетяна Ткачук, яка ознайомила присутніх із темою та регламентом роботи, побажала гарного настрою та приємних вражень.

Заступник директора з виховної роботи НВК №4 Валентина Степанюк, розповіла про навчальний заклад,  провела цікаву екскурсію по школі.


Педагог-організатор Наталія Янчинська поділилася досвідом  роботи  на тему «Зміст, форми, засоби виховання патріотизму під час організації позакласної та позашкільної виховної роботи у Рожищенському НВК №4». Адже провідною ідеєю учнівського самоврядування з питання національно-патріотичного виховання є формування у дітей та молоді патріотизму, сучасної національної ідентичності, національної гідності.


Уже стало традицією у Рожищенському НВК №4 раз на семестр проводити тематичне засідання учнівського самоврядування з елементами тренінгу. Саме таке засідання під назвою «Вчимося бути справжніми патріотами»  гостям презентували члени учнівського парламенту на чолі з президентом школи Сергієм Мар’яшиним.


Учні створювали асоціативний ланцюжок до слова «патріотизм», визначали риси справжнього громадянина України, презентували моделі держав своєї мрії, визначали дії, які необхідні для практичної реалізації тих завдань, що стоять перед нашою молодою державою.

Підводячи підсумки, школярі висловлювали думки про те, що саме від них, їхнього навчання, праці залежить майбутнє України, і саме їм, як молодим громадянам, своїм натхненням, талантом втілювати в життя мрії про розбудову нашої країни.


Насамкінець заняття привітали присутніх зі святом Восьмого березня та порадували гостей приємними сюрпризами, виготовленими власноруч, - гілочками  мімоз та міні-книжечками з віршами, присвяченими жінці-матері.

Невимушено відбулося обговорення побаченого та почутого. Присутні ділилися своїми думками та враженнями, обмінювалися досвідом роботи, говорили про наболіле, розповідали, які труднощі зустрічаються у повсякденній роботі. Але про свою роботу педагога-організатора говорили з любов’ю та захопленням.


Заключним етапом семінару був огляд навчально-методичної бази кабінету педагога-організатора. Гості розглядали матеріали з досвіду роботи, ділилися своїми напрацюваннями.

Сподіваємося, що усі присутні отримали від семінару гарний настрій та приємні враження.



 

Наталія Янчинська, педагог-організатор Рожищенського НВК №4

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024