Рятувальники відпрацювали екстрену ситуацію на навчаннях у котельній Рожища

23 Жовтня 2015, 10:00
1906

Щоб підготуватися до оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації, пов’язані з ризиками осінньо-зимового періоду 2015/2016 років, 19 жовтня в Центральній котельні Рожищенського ПЖКГ провели спільні навчання рятувальників і аварійно-рятувальних служб району.

За тактичним задумом, у результаті несправності обладнання стався витік газу з наступним загоранням у котельні. Така тематика навчальних заходів для працівників служби цивільного захисту на часі, адже на території району діє режим підвищеної готовності.

За номером виклику до місця «події» прибули підрозділи оперативно-рятувальної служби ДСНС, аварійна бригада газової служби, карета швидкої допомоги, служба енергопостачання й оперативно-слідча група міліції.

Газовики-аварійники перекрили постачання газу до котельні, після чого бійці служби «101» приступили до рятування та евакуації «потерпілих» з небезпечної зони та передали їх працівникам «швидкої», які надали «постраждалим» першу медичну допомогу.

В ході тренувань було перевірено готовність органів управління та сил цивільного захисту до дій у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного характеру, пов’язаної з ризиками осінньо-зимового періоду.

Під час проведення спільних навчань завідувач сектору з питань цивільного захисту населення райдержадміністрації Василь Фенюк, заступник Рожищенського міського голови Іван Лукасевич та начальник РВ УДСНС України у Волинській області Андрій Морозович відзначили належний рівень реагування та взаємодії спеціалізованих служб цивільного захисту на різного виду команди під час навчання.


Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024