Рожищенські чоловіки скуповують подарунки та квіти

07 Березня 2017, 20:55
4119

Минула зима, і на порозі – одне з найпрекрасніших весняних свят – Міжнародний жіночий день.

Зазвичай на 8 Березня в Україні заведено вітати жінок, дарувати їм приємні слова, компліменти, квіти та подарунки. 

Чоловіки самі та з дітьми, хлопчики-школярі, юнаки й самі винуватиці весняного свята потроху наповнювали місто своїм настроєм і квітами, що майоріли поблизу «Колібрісу». Усе це різнобарв’я остаточно переконує: весна таки прийшла.

Чоловіки сьогодні не зволікали, а вже готувалися до свята, щоб з самого ранку привітати коханих дружин, матусь, донечок з Днем весни, краси та жіноцтва. А гарним доповненням до подарунків, зазвичай, є живі квіткові букети. От за цим заняттям Район.Рожище й  «підстеріг» сильну половину людства.

«У першу чергу, це свято весни, добра, любові та поваги до жінок. Найкращий подарунок у це свято – хороше ставлення до жінки щодня. А 8 Березня - це просто день, який вкотре нагадує, що жінкам потрібна увага, бо хоч і на вигляд вони сильні, але в душі ніжні та тендітні», - каже дядько Петро та вибирає для своєї дружини квітучий вазон.

Район.Рожище щиро вітає рожищенських красунь з 8 Березням! Бажаємо усім вам прекрасного настрою, море квітів і компліментів. Будьте щасливі, здорові й улюблені. Нехай в душі кожної з вас завжди цвіте весна.

1

1



2








1

1


 

Коментарі
08 Березня 2017, 10:57
Як гарно і приємно
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024