На операцію Дениску Любашевському зібрали 9 тис. 204 грн та 50 доларів

06 Березня 2017, 08:00
2845

У неділю, 5 березня, в РД «Просвіта» відбувся благодійний концерт «Люби цей світ» на якому збирали кошти на операцію рожищанину Дениску Любашевському.

Цього дня  зібралось чимало людей, які здійснили дуже хорошу справу – зібрали частину коштів, які необхідні для дитини.


Нагадаємо, Дениско, якому 24 липня виповнилося лише 4 рочки, втратив слух. Батьки хлопчика обходили безліч лікарів, шукали допомоги скрізь, де тільки можна. Сума на операцію, яку потрібно зробити дитині якнайшвидше є непосильною для родини.

Ведуча на початку концерту зазначила, що організатори й учасники раді, бачити усіх, хто відложивши всі повсякденні справи, прийшов, аби зробити дійсно благородну справу, від якої у серці кожного, безумовно, залишаться світлі спогади.

1

У програмі благодійного концерту взяли участь солісти, групи та музиканти госпел-хору «Heaven» міста Луцьк. Зокрема, відкрив благодійний концерт вокаліст і автор власних пісень Олександр Шумчук.

1

Згодом на сцені виступили й решту учасників госпел-хору «Heaven». Вокалісти співали у супроводі інструментального ансамблю.  Це був дійсно дивовижний вечір та неймовірно гарний концерт.


1

Після виступу, організатори зібрали кошти, які пожертвували благодійники.

Отож, присутні люди пожертвували – 9 тис. 204 грн і 50 доларів.


1

Опісля запросили маму Тетяну та маленького Дениска на сцену й вручили їм пожертву. Тетяна Григорівна подякувала усім, хто в цей складний час не пожалкував коштів на операцію її синові.



В кінці зустрічі за сім’ю Шевчуків звершили молитву, аби Господь їх благословив.

Нагадаємо, всі, хто не зміг прийти на концерт, але має бажання допомогти дитині, може перерахувати кошти на рахунок в Приватбанку 4149 4978 6842 3460, МФО 305299, КОД ЄДРПОУ 14360570 відкритий на ім'я мами – Шевчук Тетяни Григорівни. 







1

1

1

2

1

 

Коментарі
06 Березня 2017, 12:15
Хто організатором концерту був? Штунди?
06 Березня 2017, 15:02
Яка різниця,вони хотіли допомогти дитині.Бо дитину справді шкода .....Батьки там точно самі нічого не зроблять
06 Березня 2017, 17:56
А ви добре знаєте чи роблять чи ні? Ви такі ідеальні,прям,як Бог все знаєте?Мені соромно.коли чую плітки ..Треба вірити очам.а а не пліткам.Мама зі шкіри лізе.щоб у дитини було все гаразд,і не лише мама.Кожних 3 місяці поїздка на Київ.. Гарно вміють тут коментувати..А якби у вас була б біда,приємно було б вам про себе читати щось подібне?Думаю ні,то не грішіть,ради Бога,якщо не знаєте правди
06 Березня 2017, 17:58
Яка різниця штунди,чи ні.Робили люди..А в Бога всі люди однакові.Один пише гидоту,а інший просто робить ,творить.
06 Березня 2017, 19:56
Про батьків,а говорив про те що батьки самі не справляться багато людей знає що мама старається,і що сама в цій біді вона не справиться і ій справді потрібна допомогга небайдужих людей.
06 Березня 2017, 23:35
Треба усім допомагати і не бути байдужими. Сума велика 1 млн., але якщо кожен рожищанин виділить хоча б 70 грн, буде зроблена добра справа. Давайте всі приймемо участь! Спільна справа об'єднує і має силу!
06 Березня 2017, 23:42
Чи знаєте ви хто такі штунди? Чули дзвін та не знаєте звідки він? Нема зараз штундів, а є віруючі люди різних християнських конфесій. Католицизм, православ'я і протестантизм ( Баптисти, п'ятидесятники, адвентисти) - три рівноправні, законні гілки християнства. Не треба ставити кліше, тим більше тим людям, які роблять добру справу. Це говорить про істиність їх віри. З доброго джерела тече добра вода, а ...
07 Березня 2017, 13:25
Штундизм — застаріла, історична, народна назва протестантів в Україні, новонавернених з українців а також інших національностей окрім німців. Загальна назва охоплювала вірних різних течій євангельських християн: пятдесятників, баптистів, адвентистів, штундистів тощо.
07 Березня 2017, 16:17
В СРСР було гоніння на активних християн. Напівмертвих не зачіпали. Було посаджено в тюрми, вивезено в Сибір, вбито багато священиків та активних протестантів. Дітям категорично заборонялося відвідувати Богослужіння. Комуністи накинули клеймо штунда, релігійний фанатик, мракобєс на віруючих християн. Атеїсти обіцяли показати останнього віруючого по телевізору. <br/>Вже згнили тіла поборників християнства, розвалився СРСР, а в Україну, слава Богу, прийшла свобода віросповідання. Тому клеймо &quot;штунда&quot;- це застаріла совєтска ментальність.<br/>Не важливо християни якого віросповідання провели благодійний концерт,- важливо те, що вони допомогли в біді, тим самим виконавши заповідь Ісуса Христа.<br/>Денису Любашевському бажаю одужання, зцілення від Бога, батькам: віри в одужання та сил в життєвій боротьбі. А нам, християнам, бути милосердними в серцях і на ділі!
09 Березня 2017, 19:15
Дякую!за хороші слова і підтримку.Всім хто розуміє,що це за біда,мені важко про це все говорити,але ці дружні віруючі люди дали мені надію,що світ не без добрих людей.І щоб там не казали заради свого малюка треба йти далі.А то з кожним днем все більше розумієш що твій син зараз щебетав,як це важко коли ти не чуеш ніяких нових слів від синочка........
12 Березня 2017, 15:38
Щиро сказано.дякую...Ми всі люди,незалежно від віри сповідання повинні лишатися насамперед людьми...
12 Грудня 2017, 22:32
Дякую Християнам, що не лишають людей у біді, а допомогають по мірі зусиль своїх всім, хто по цю допомогу звернувся... Слава Богу!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024