Безробітним рожищенцям розповіли про ягідництво

02 Березня 2017, 08:00
1897

У Рожищенському районному центрі зайнятості відбулася зустріч з представником ГО «Ягідник».

Для підвищення поінформованості пошукачів роботи, а саме сільських жителів про новітні технології вирощування плодово-ягідної продукції, сприяння у започаткуванні власної справи, в рамках проекту «Зимова Агрошкола» на базі  Рожищенського районного центру зайнятості  відбулася  зустріч із потенційно зацікавленими людьми, господарями, які готові на своїх земельних наділах займатись ягідництвом, за безпосередньої участі інвесторів – організаторів ГО «Ягідник».


Об’єднання виробників плодово-ягідної продукції України «Ягідник» створене, щоб вибудувати якісні відносини між виробниками і покупцями ягід: посадка ягідників, науковий супровід, фінансово-матеріальна допомога.

У заході взяв участь Володимир Кулюк, координатор цієї організації. Він розповів, що громадська організація займається налаштуванням відносин між виробниками та покупцями ягід.

Ставши членом якої, людина підписує договір партнерства щодо вирощування  продукції  на землі, яку має для ведення особистого селянського господарства.

Умови співпраці гарантують повну реалізацію вирощеної продукції, що є головним аргументом у цій справі, адже саме проблема збуту продукції найбільше хвилює сільгоспвиробників.


Валентина Трачук 

Коментарі
02 Березня 2017, 10:48
Як завжди інформація подана вчасно і висвітлена об"єктивно))) Ох вже ж ці писаки...
25 Березня 2017, 16:35
Ви хочите працювати з Сергієм Новосадом? То Аферист з аферистів. Він буде мати прибуток , а Ви - сумніваюсь. Залишить Вас без трусів. Не вірте тому брехунові. бо пошкодуєте.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39