Громада Кобчого відзначила 15-ліття сільського храму

21 Жовтня 2015, 09:27
2483

В понеділок, 19 жовтня, маленьке село Кобче ожило від ударів у дзвони. Цього дня 15 років тому було освячено місцевий Свято-Вознесенський храм, який і скликав усіх піднести подячну молитву, повідомляє речник Рожищенського благочиння.    

З нагоди ювілею святкове богослужіння з благословення митрополита Волинського і Луцького Нифонта очолив благочинний Рожищенської округи протоієрей Петро Іваничко. Йому співслужили настоятель храму протоієрей Віталій Виннічук, священик села Топільне протоієрей  Віталій Катеринчук та колишні настоятелі: клірик Кам’янець-Подільської єпархії протоієрей Віталій Гермак, клірик Маневицької округи священик Георгій Хомич та клірик Горохівської округи священик Роман Світлик.

Після Божественної літургії було відслужено подячний молебень, на завершення якого благочинний привітав настоятеля та прихожан із ювілеєм, побажав усім кріпості духовних та фізичних сил і з Божою допомогою дочекатися наступного ювілею. Настоятель у свою чергу подякував духовенству за молитовну підтримку та побажав присутнім довгих літ життя.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024