Вшанували воїнів-афганців з Ольганівки

20 Лютого 2017, 16:00
3535

З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 28-ї річниці виведення військ з Афганістану в БК села Рудні відбувся вечір – пам’яті «Афганістан – ти серця мого біль».

Хвилиною мовчання присутні вшанували тих, хто віддав своє життя в запеклих боях.

З побажаннями миру та віри в світле майбутнє до глядачів звернулись воїни – інтернаціоналісти, жителі Ольганівки Святослав Чернецький та Олександр Бардабуш.


Словами вдячності, їх вітали ведучі заходу Світлана Михальчук та Максим Клімчук.  

Квіти та щемливі вірші дарували афганцям учасники гуртка художнього слова Дарина Скрипчук, Богдан Куліш, Богдан Гринюк, Михайло Клімчук, Ірина Михальчук, Валентин Кігтєв та Ангеліна Костяк. А свої пісенні дарунки принесли солісти БК села Рудня  Анастасія Козачук, Ангеліна Носко, Анастасія Журба, Катерина Лесюк, Таїсія Кашуба та сестрички Іванна і Роксолана Базельчуки.



Завідувач бібліотекою села Рудня Галина Забокрицька представила присутнім книгу «Афганістан – волинський рахунок» та побажала воїнам - ветеранам міцного здоров’я, благополуччя і мирного неба.


«Афганська війна — одна з найдраматичніших сторінок нашої сучасної історії, написана кров'ю солдат та слізьми матерів. Минають десятиліття але спогади залишаються назавжди. А відзначаючи чергову дату закінчення тієї кровопролитної війни, ми насамперед віддаємо данину пам'яті й поваги цим людям», - завершила вечір-пам'яті ведуча.


 

 

Коментарі
21 Лютого 2017, 21:55
молодці
22 Лютого 2017, 00:19
Поважаємо та пишаємося ВАМИ .
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50