Надійку Зубаль із Топільного доправлять в «Охматдит»

04 Лютого 2017, 17:52
4592

Матір Надійки Зубаль з села Топільне Рожищенського району повідомила, що 4 лютого вночі дівчинку швидкою доправлять у Національну дитячу спеціалізовану лікарню «Охматдит» у Києві.

Про це пише Волинська служба новин.

Нагадаємо, дівчинка наразі перебуває у реанімаційному відділенні Волинської обласної дитячої клінічної лікарні. Її мати запевняє: дитину побили хлопці-однокласники. Директор школи стверджує: дівчину однокласники не били, а якщо хтось і піднімав на неї руку, так це її вітчим.

Починаючи з грудня минулого року і дотепер Надійка пережила вже чотири операції. Як відомо, їй вирізали 2/3 кишківника, адже він був відмерлим. Також на кишківнику виявили гематому, від якої утворилася пухлина. Доброякісна.

Причину, чому дівчинку терміново переводять в столичну лікарню, пояснив Ларисі Зубаль хірург Волинської обласної дитячої клінічної лікарні Ігор Дородних.

Лікар наголосив, що діагноз у дитини дуже серйозний, адже в неї лишилося всього 50 сантиметрів кишківника. Її стан досі важкий.

«Ми домовилися з головним хірургом України про огляд дитини. Її потрібно в будь якому випадку знову оперувати. Потрібно вшити кишку, яка зараз виведена на бік», – сказав лікар.

Та додав, що матері варто берегти кожну копійку, щоб все йшло на дитину.

До речі, з допомогою журналістів з Києва, Надійці відкриють лікарняний рахунок в «Охматдиті».

Коментарі
04 Лютого 2017, 20:30
Надійка хай всі Вищі сили допомагають видужати тобі.А хто насправді вчинив це побиття і довів дитину до такого стану незадовго виясниця.А матері зате,що всіх зробила винними ,пізніше прийдеться відповісти ,що ті люди які допомагали дитині зробила їх винними.А де ви пані Зубаль знаходились коли вашій дитині,а також вашим меншим дітям було погано.Гуляла як дівка...
04 Лютого 2017, 21:22
Люди добрі не звинувачуйте тої матери. Краще допомагайте дитині. Всі з себе знімають вину. Директор школи хіба правильно вчинив?. Здати дитину у притулок. Допомогу требе було васно надати. Якщо в неї мама непутяща, то будбте ви кращі. Дай Боже милосердний видужати Надійці. Хороших там людей та лікарів . Поверніть Надійці здоров'я.
04 Лютого 2017, 22:07
Цікаво, шановна жителько, а що б ви зробили на місці директора? як на мене він зробив все вірно! І МОЖЕ ДОСИТЬ СПЕКУЛЮВАТИ, ТИМ ЩО ДИТИНА БУЛА ПОБИТА В ШКОЛІ, на рахунок цього було проведено рослідування і Надійка була обстежена і ніяких слідів побиття не було виявлено, а хто поширює, цю брехню побійтесь Бога, ми всі знаємо, як було насправді. Мамі хочеться спихнути свою вину на когось іншого, ну що ж Бог їй суддя.
05 Лютого 2017, 11:18
У Вас там такі розбіжності, овинувачення один на одного, але більшість коли таке трапляється як сталося з Надією .Треба починати з сімї де проживає дитина.Яке ставлення було дитини зі сторони матері ,співмешканця. Діти яких матір любить,піклується,дбає за їхнє майбутнє ніколи не буде жити з чоловіками які неповажають її дітей.І у цій ситуації ,що сталася винні дорослі цієї сім'ї,а то як почитати всі кругом винні тільки не мама і не співмешканець який судимий.Я хотіла запитати матір : А навіщо їй діти.А відповідь дам я ,щоб ними маніпулювати,прикриватися як зараз з Надією,але мусить правда вийти на верх,мусить,а то страждають в даний час інші люди які допомогли дитині ,а початок цих бід іде з сімї і це мама добре знає
05 Лютого 2017, 16:07
ВЛАШТУВАТИ ДИТИНУ В ПРИТУЛОК МОЖЕ ТІЛЬКИ СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ .НІЯК НЕ ДИРЕКТОР. ДОСИТЬ ПИСАТИ ФАНТАЗІЇ МАМИ. А ОТ ТЕ ЩО МАМА РАЗОМ З БУРОЮ РОЗВЕЛИ КРАЇНУ НА ГРОШІ НЕ ДАВШИ З НИХ НА ЛІКИ ТО ЦЕ ШАХРАЙСТВО ЩЕ КОМУСЬ ИКНЕТЬСЯ.
05 Лютого 2017, 17:31
В нас тількі можуть говорити, обсирати на писали статю вже приклади. Я так зробив ,той так. ми там не були присутні так що сталося то сталося не хай ця дитина буде здорова..
12 Лютого 2017, 18:47
Та горе мати,що мала збирати кожну пожертвувану копійчину на лікування дитини у Києві,то вона заходилася сьогодні установлювати собі супутникове телебачення.От нащо ідуть гроші!
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром