У Рожищі сталася ДТП

03 Лютого 2017, 15:30
3804 Джерело: irivne.info

У п’ятницю, 3 лютого в місті Рожищі, на вул. Мазепи сталася дорожньо-транспортна пригода. Громадянин М., рухаючись автомобілем «Peugeot Partner» (Пежо Партнер) по дорозі, не дотримався безпечної дистанції і допустив ДТП з автомобілем марки «ПАЗ-3205».

Про це Район.Рожище повідомив начальник сектору реагування патрульної поліції № 2.

Основною причиною аварії є неуважність водія.

«Водій повинен був обрати безпечну швидкість, дистанцію, тобто врахувати дорожню ситуацію. Це не літо, а зима, тому керуючий автомобілем повинен був би рухатись акуратніше», – зазначив начальник сектору реагування патрульної поліції.  

На щастя, потерпілих немає.

Водія М. «Peugeot Partner» притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Стаття тягне за собою накладення штрафу від двадцяти до двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року. 

Коментарі
03 Лютого 2017, 20:02
Це не правда!!!!!Він акуратно їхав! Просто лід на дорозі і звичайно ніхто нічого не робить для того щоб уникнути аварій! Казали закупили багато піску для Луцька щоб посипати дороги- де він!!!??А машина гальмувала-і через те що дуже слизько сама покотилась!!!Перше розберіться тоді пишіть всю ПРАВДУ!!!!
03 Лютого 2017, 20:28
Я теж так кажу! дороги не готові до несприятливих доріг.а повинні готуватись-повинні вночі чи підранок посипатись . вже б у цивілізованій країні винним було б керівництво міста чи підприємство яке відповідає за стан дороги.всі сплачують податок за дороги.а в нашій державі завжди винні водії.нехай водій подає в суд на державу.то може коли їм дойде
03 Лютого 2017, 20:37
Шановна Іванна, ми інформуємо, а розбираються з ситуацією працівники поліції. Люди, які є спеціалістами в своїй сфері.
03 Лютого 2017, 20:39
я не знаю як там було..але треба дороги посипати...а не посипають тому що грошей немае...зараз не до доріг..виживай як хочеш
03 Лютого 2017, 22:06
про що мова, в нас ні посипати немає чим, ні тартуари від льду прибрати, певне такі ВЕЛИЧЕЗНІ кошти потрібні, щоб заготовити піску та солі, всі ждуть весни, а машини то з дороги злітають, то між собою цілуються, але винуваті тільки водії, бо вони щось там повинні, а водіям ніхто нічо не винний? та за таку дорогу в суд подавати треба на тих хто не організував, тоді може й заворушаться наші посадовці, щоб нормально до зими підготуватись.
03 Лютого 2017, 22:15
Пісчані карєри орендують, взяв автодор щоб піском посипати дороги, а самі грузять пісок в с.Оленівка і продають на будівництво, якби не продавли то дороги були б посипані.
03 Лютого 2017, 22:39
У ДТП винен водій ПЕЖО, який перевищив швидкість та не обрав безпечну дистанцію між транспорними засобами, незважаючи на складні погодні умови
05 Лютого 2017, 00:24
в тій ДТП винна комунальна служба яка не слідкує за погодніми умовами. тому збитки повинні відшкодувати саме вони за несвоєчасне посипання доріг. в той ранок від переїзда до Копачівки за 20хв. сталось дві ДТП по винні комунальних служб.тому їх потрібно притягувати до відповідольності а не водія ПЕЖО!!!!!!!!
06 Лютого 2017, 16:06
Водій Пежо, швидкості не перевищував! І дистанція також в нього була нормальна! З однієї сторони від нього була колона машин, які їхали на зустрічній смузі, а з іншої люди, які стояли на зупинці.... А під колесами голий лід!!! Якби дорога була посипана, ніякої аварії не було б!
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024