Відбулись перші збори спілки учасників АТО у 2017 році

30 Січня 2017, 15:15
6129

У неділю, 29 січня, відбулись збори учасників спілки АТО.

Аби обговорити наболіли питання, прийшло чимало атовців.

Збори проводили голова ГО «Рожищенського районного об’єднання воїнів АТО» Руслан Мигдалюк і секретар спілки Аліна Кривов’язюк. На зборах також був присутній в. о. начальника відділу Рожищенське бюро правової допомоги Сергій Лясковський, який ознайомив присутніх з новим Законом "Про безоплатну правову допомогу" в якому розширили коло питань та коло осіб, які можуть звернутися за допомогою в бюро.

Основна мета зборів – обговорити план заходів у підтримку учасників АТО на 2017 рік.



Аліна Володимирівна зазначила, що в план також включили пропозиції учасників громадської організації.

Отож, спілка учасників АТО запланувала такі заходи:

Міжнародний День сім’ї проведуть у травні (керівники хочуть, аби військовослужбовці брали участь не одні, а з сім’ями. Адже чим більше атовці виходять на заходи разом із сім’ями, тим більше позитиву між ними).

День матері у травні. Секретар Спілки зауважила, що до заходу залучатимуть Будинок дитячої творчості та РД «Просвіта». Всі учасники АТО теж зможуть приводити на свято своїх матерів.

День захисту дітей в червні проведуть активно. Із естафетами та врученням подарунків діткам.

1

День Незалежності залишається для всіх загадкою. Адже у 2016 році атовців на свято не запросили. І ніхто не знає, що буде цього року. Хоча всі сподіваються, що щось трохи поміняється.

Захід «Мама, тато, я – спортивна сім’я» будуть проводити на стадіоні. Організовуватимуть естафети, закуповуватимуть подарунки і визначатимуть переможців.

У вересні планують зробити міні-футбол присвячений вшануванню Героїв АТО. Проводитимуть у вихідний, щоб прийшло чим більше людей.


13 жовтня відбудеться смолоскипна хода присвячена загиблим бійцям за волю й незалежність України.

14 жовтня День захисника України. Як точно його проводитимуть, ще ніхто не знає. Аліна Кривов’язюк зазначила, що кожна пропозиція буде врахована.

У грудні – новорчіно-різдвяні свята для дітей. Їм вручатимуть подарунки, організовуватимуть концерти.


На зборах повідомили, що кілька хлопців подали документи на вступ в організацію. Це Анатолій Хорошилов, Тарас Ткачук, Леонід Ткачук, Микола Кулюк, Микола Дмитрук, Володимир Герасимюк, Андрій Кліщук, Андрій Дацюк, Віктор Демчук, Сергій Волощук.

Голова Руслан Мигдалюк попросив учасників АТО бути активними. Якщо вирішується якесь питання, що стосується атовців, то потрібно «не пасти задніх». І чим більше людей будуть відстоювати свої права, тим швидше вирішуватимуться питання.

«Якщо один одного не підтримуватимемо, то ніхто не підтримає нас», – наголосив Руслан Ростиславович.


1

Аліна Володимирівна також повідомила, що кабінет, який має ГО «Рожищенське районне об’єднання воїнів АТО» не лише для голови і секретаря, а й для всіх учасників. Тому кожен, хто хоче зібратись і щось обговорити, має повне право знаходитись у кабінеті.

І на кінець секретар Спілки зауважила що, якщо у когось із військовослужбовців, які не мають посвідчення учасника АТО є проблеми з його оформленням, то обов’язково звертатися або до неї особисто, або до керівника Руслана Мигдалюка. Це питання вирішуватиметься спільними зусиллями.

 

Коментарі
30 Січня 2017, 18:32
Дорогі хлопці! Є інфа шо скоро мер буде виділяти землю під зас тройку атовцям!!!!!!!!! Проконтроліруйте цей вопрос шоб усе пройшло чєстно!!!!!!!!!!!!!
30 Січня 2017, 18:53
О, в Бурого меблі з ригівського офісу))) Рейдер)))
31 Січня 2017, 00:52
на фото під номером шість дуже гарний хлопчик в синенькій курточці...мммм....
31 Січня 2017, 19:15
А 6 грудня День збройних сил України для Вас не свято?
03 Лютого 2017, 22:22
гарно дякую
17 Квітня 2017, 15:00
історія любить повторятись.......
09 Січня 2020, 04:00
Сальтисон з яблунівкі тобто колишній голова сільради григорук добру премію за нас взяв вибрав усіх кого відправити а синочка свого псевдо волонтера забув,!може поділився би премією й з атовцями ?
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024