Кабінет посадовця: Рудко-Козинський сільський голова

25 Січня 2017, 14:00
2925

Район.Рожище продовжує свою рубрику «Кабінет посадовця». Її мета – розповісти, в яких умовах, у прямому сенсі цього слова, працюють наші посадовці: якому інтер’єру вони надають перевагу, що цікавого можна побачити на їхніх столах, книжкових стелажах, якими гаджетами вони користуються на роботі та ще багато чого цікавого.


24 січня кореспондентка інтернет-видання Район.Рожище завітала у гості до Рудко-Козинського сільського голови Миколи Яцюка.

Хоч очільник ради спішив у справах, та все-таки знайшов хвилинку, аби показати своє робоче місце. Кабінет у Миколи Степановича світлий і дуже просторий.


1


У кабінеті є три великих вікна, які наповнюють приміщення світлом. На підвіконнях стоїть багато різноманітних вазонів. Сільський голова дуже їх любить, адже в минулому вчитель біології та географії. Зелені в кабінеті у Миколи Степановича багато: і на шафах, на тумбочці біля столу, на сейфі, на робочому столі, і на підлозі.



Як тільки заходиш до кабінету, то одразу бачиш великий стіл, за яким працює Микола Яцюк. На поверхні столу видніє багато паперів, зошитів, блокнотів.

По праву сторону столу стоїть тумбочка. На ній розміщений стаціонарний телефон, завдяки якому голова неодноразово вирішує важливі справи, магнітофон і прапор. З лівої сторони стоїть білий сейф, на якому біля вазону розміщена ікона Миколи Чудотворця.



Взагалі, Микола Яцюк на посаді сільського голови вже з 2000-го року. Це говорить про те, що односельчани довіряють йому, з повагою до нього ставляться і неодноразово обирають очільником Рудко-Козинської сільської ради.

Ремонт у приміщенні працівники робили своїми силами. Колеги Миколи Степановича добре відгукуються про нього.


«Він скромний чоловік. Завжди готовий вислухати усіх, хто приходить до нього. Чим може, тим і допомагає. У Миколи Степановича завжди є вихід з будь-якої ситуації», – зазначає секретар ради Наталія Герасимчук.


З лівої сторони при вході в кабінет стоять дві шафи. Вони теж переповнені паперами, книжками, медалями. Якщо пройти трішки далі, то побачимо на полиці різні кубки з перемог місцевої футбольної команди.



У цьому просторому приміщенні завжди проходять сесії сільської ради. Певно, працівникам добре думається у такій залі. І справи вирішують якнайкраще. Сподіваємось, що труднощі трапляються не дуже часто. Та, власне, цього ми і бажаємо для Рудко-Козинської сільської ради.

Район.Рожище бажає, аби в такому колективі сільська рада довго ще функціонувала та приносила світло та теплоту своїй громаді.





 

Коментарі
25 Січня 2017, 17:05
Микола Степанович - Вам респект і повага. Вихований, толерантний, розумний, справжній дипломат!
25 Січня 2017, 17:40
Микола Степанович - молодець! Так тримати!
25 Січня 2017, 19:38
Скромно.стримано.але по діловому і трішки по сімейному...Усе відповідае характеру господаря
25 Січня 2017, 19:59
Скромно,витримано,без пафосу.Колектив на свому мiсцi-(не так,як у iнших с.р.).
25 Січня 2017, 20:05
Микола Степанович один з кращих нині діючих голів сільських рад. Успіхів вам, мудрості, терпіння!!!!
27 Січня 2017, 12:36
Один з небагатьох достойних сільських голів. +1
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром