У Рожищенському районі продовжуються вечори колядок

16 Січня 2017, 18:22
2964

Останніми днями в храмах Рожищенського району відбувалися святвечори.

Читайте також: Рудня: відбувся вечір колядок

14 січня в Свято-Різдво-Богородичному храмі села Топільне та в храмі Св. Великомученика Георгія Переможця села Залісці. 15 січня в храмі Св. Івана Милостивого села Любче та в Свято-Покровському храмі села Мильськ. На дійства з’їжджалось чимало хорів. Кожен із них прославляв Богонемовля.




16 січня священики разом із Любецьким хором і молодіжним братством «Ніка» завітали у гості до Тихотинської школи, де сьогодні розпочалось навчання. Дітки разом із вчителями радо прийняли гостей і послухали різноманітних пісень.

Люди в кожному селі не втрачали можливості послухати колядки, а приходили у храми та разом із гостями колядували. У вечорах брали участь хори з Топільненської, Руднянської, Залісецької, Любченської та Мильської церков.




Хор священиків Рожищенського благочиння (Олександр Гринюк із Мильська, Віталій Катеринчук із Топільна, Микола Жученя з Залісець, Сергій Савієвський з Любча та Дмитрій Теравський з Рудні) та Рожищенська молодіжка «Ніка» цілий тиждень прославляли Ісуса Христа, дарували присутнім радість, віншували зі святами та бажали громаді щастя, миру, злагоди та здоров’я.

Місцева малеча щоразу долучалась до святвечорів. Діти декламували вірші, співали колядки. За що отримували від настоятелів солодкі подаруночки.

Район.Рожище пропонує вам переглянути світлини зі святвечорів.



1








1






1




Більше фото пропонуємо переглянути в Галереї

20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024